Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak számomra olyan meglepő,...

Csak számomra olyan meglepő, hogy aki régóta vár babára, mégsem fogadná el, ha beteg?

Figyelt kérdés
Megértem, hogy van, aki így érzi, mindenkinek szíve joga erről érzése szerint dönteni. Ezt előre leszögezném. Én is nagyon-nagyon rég vágytam babára, és mikor sikerült, úgy éreztem, hogy én akárhogy is, akarom őt. Csináltattunk szűréseket, de max. azért, hogy időben felkészüljünk, ha speciális dolgokra lenne szüksége, mert beteg, de el nem vetettük volna. Egy másik kérdés kapcsán viszont beszélgetett néhány régóta babát váró anyuka, és egyikük sem akarna beteg babát, mégis 4-5 és több éve várnak babára. Ez mennyire természetes érzés? Olyasmi, hogy "ha már ennyi ideje várok rá, akkor legyen tökéletes"? Vagy mi ennek a háttere vajon?
2015. máj. 13. 07:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Miért olyan meglepő, ha valaki egészséges gyereket szeretne? Sajnos ez nem mindig választás kérdése, sokszor csak születés után derül ki a baj! Van aki vállalja, van aki nem! Emiatt én nem ítélnék el senkit! Azért, mert valaki nem esik teherbe 4 évig akkor ha sikerül és kiderül baj van fogadja el?
2015. máj. 13. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!