Türelmetlen vagyok? Baj, ha szeretnék már családot?
Mikor 23 éves voltam, a mi szüleink is megjegyezték, hogy előbb a sulit fejezzük be (mi is dolgoztunk mellette, eltartottuk magunkat). Mi befejeztük az egyetemet, és csak utána házasodtunk, az állandó munkaviszonyom pedig most lett meg időben úgy, hogy gyermeket vállaljunk.
Szerintem a szülőknek az egészhez addig van közük, ameddig ők tartanak el titeket/náluk laktok, onnantól max. véleményt mondhatnak, amit vagy elfogadtok, vagy nem. Sok mindentől függ, hogy ki mikor vállaljon gyereket. Nem mindegy, hogy hányat terveztek, és hány éves korodig szeretnéd őket megszülni. Én 23 évesen azt gondoltam, hogy bőven ráérek 30 után megszülni az elsőt (akkor még kettőt terveztük). De már 35-ig szeretném, ha minden tervezett gyermekünk megszületne, ami lehet, hogy 3 lesz. A korkülönbséget is bele kell számolni, meg azt is megtervezni, hogy a munkából hogy szeretnél kimaradni, tehát előtte kell valamennyi munkaidőnek meglennie ideális esetben. Na most, ha ez megvan, így utólag én 25-26 éves koromban vállaltam volna az elsőt. Ha iparkodunk, még a 28-ba beleférek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!