10 éves korom óta vagyok igazán úg vele hogy én nem akarok családot. Olyan nagy gond ez?
Kisebbkoromban se érdekelt a babázás (16éves lány vagyok) a nálam kisebbekt egyenesen utáltam, féltékenykedtem rájuk. Én voltam a kistestvér, megértettem a nővéremet hogy olykor féltékeny rám. Most se igazán van türelmem babákhoz, kicsikhez. Nővérem babábját is "meguntam vagyis nem kötött le" félóra után, igy oda adtam az apjának, s vissza mentem gépezni. De félre értés ne essék:eltudok lágyulni a kisgyerekeken, sőt olyan cukio néha. Más nyugodt vállaljon de én nem érzem hogy ÉVEKIG tudnék gyerekezni... És a férj/szerelem o....o egyenesen nem kívánom sehogyse. Szeretnék felnőttként szabadon, magam élni. Egyedül érzem igazán jóp magam vagy a barátaim közt. Ezeb oly sokan fennakadnak. Nem értem mért, csak mert mások az álmaim, vágyaim (szeretnék iró lenni, legalább egyszer látni az sarkifényt, utazni)
A szüleim viccnek foglyák fel, de én tudom hogy ez nem az.
Meg, jó pár millió éve ez a család séma megy, nekem unalmas. Az állatokat töbre tartom az embernél (tisztelet a kivételnek) imádom őket.
Egy csikóval viszont pl. Egy életre el tudnék foglalkozni.
Szerintem nem gond.
Én meg tudom érteni, hogy szabad, érdekes, izgalmas életre vágysz.
Mondhatnám azt is, hogy fiatal vagy még, lehet h ez alakul, változik, de nem biztos, h így van. :)
Akkor is lehet vkinek teljes élete, ha nincsen családja.
Egyébként meg érdekességként: hallottál már Alexandre & Sonia Poussin-ról? Van 2 gyerekük és járják a világot, gyalog át Afrikán, stb :)
Nincs ezzel semmi gond. Lehet, hogy 10 vagy 20 év mulva is így fogod gondolni, lehet, hogy nem. A te dolgod.
Nem mások elvárásai szerint kell élni, hanem úgy, ahogy belülről jön.
Én már kicsi koromban is azt tervezgettem hogy anya lesz,méteres leszek stb. De tényleg kicsi voltam, tehát van ilyen hogy valaki igy valaki ugy gondolkodik/ érez. Én 20 évesen szültem a lányomat , mindig is igy terveztem . Es az én ismerettségi körömben 2 embernek is lett babája az egyik 5 héttel fiatalabb a másik 2 hóval idősebb tehát igy nem éreztem magam úgymond egyedül :)
Attól hogy te igy gondolkodsz nem vagy rossz ember ne foglalkozz mások véleményével raersz meg családot alapítani gyereket szülni , a korodbeli lányok nem is gondolnak gyerekre :D szerintem , mar amikor en voltam ennyi idős soha nem beszélt senki arról hogy mikor szeretnének babát :)
Igen, most nagyon jól leírtad, hogy gondolkozik egy átlag 16 éves lány. Képzeld, én sem akartam senkit, se gyereket, se barátot. Megismerkedtem a jelenlegi párommal és körülbelül 1 évre rá már elgondolkoztam, hogy én igenis szeretnék kisbabát! Előtte semmi ilyesmi nem fordult meg a fejemben! Csak a megfelelő partner kell hozzá. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!