Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még itt rajtam kívül...

Piroska és a farkas kérdése:

Van még itt rajtam kívül olyan anyuka, aki szülés után több, mint 1 évvel is úgy érzi, hogy ne kapta vissza a testét?

Figyelt kérdés
Bocs, ha valakit felháborít, mert tudom, anyák, vagyunk, ésatöbbi... Kérdésemben most nem a kilokra gondolok, meg, h fel merjek - e venni bikinit a nyáron... hanem egyszerüen arra, h mások a testem reakcioi, mint régebben. pl már fél éve nem szoptatok, és kislányom 7 honapos koráig napi 5x30 percet fejtem elektromos fejövel a tejet, h legalábbaddig elég legyen. Most meg van rajtam 2 tök érzéketlen mell... JO lenne már magam, mint nő, visszakapni. 13 honapja szültem egyébként, de a hormonjaim is szarakodnak, a ciklusom is úgy döntöt, hogy felborul, egyszoval elegem van. Nyugodt a kislányunk, türelmes, jo férj és a apa a férjem...elvileg minden adott lenne ahhoz, hogy a szervezetemben beálljon a rend, de nem teszi. Kicsit már el vagyok keseredve.
2015. máj. 10. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Konkrétan mi a baj a testeddel? Mit értesz azon, hogy érzéketlen a melled?

Nekem sajnos a kilókkal vannak gondok, 25 kiló plusz van rajtam és nem akar lemenni. Így én többé nem veszek fel fürdőrucit.

3 gyerekes anyuka

2015. máj. 10. 13:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát konkrétan azt értem, h mondjuk SEMMIT nem érzek, ha megérinti a férjem. Pedig vágynék rá,hogy érezzek valamit, őt szeretem, az együttléteink számomra is jok, csak éppen egyszerüen a kisebb kényeztetésekre teljesen semlegesen reagál a testem. Már bocsánat a részletekért... :) Kilok persze rajtam is vannak,de sosem voltam vékony. Plussz 7 honapja menstruálok, 3x 30 napra megjött, ami nálam tökjo, azt hittem, beállt a endszer, erre utána 2x 40 napra jött meg, mostmeg már a 40 napot is elhagytam.
2015. máj. 10. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát a vérzésproblémára esetleg hormont tud adni a doki.

Így már értem mi a baj a melleddel. Ilyen nekem is van, bár ez az én hülyeségem. Nálam az van, hogy ugye terhességek alatt ha megsimogatta a férjem, akkor egyből méhösszehúzódásom volt, és mondtam neki hogy hagyja abba. Namost hiába nem vagyok terhes, akkor sem engedem hogy kényeztessen :( Tudatalatt nagyon rosszul esik :( Tudom hülyeség, de ez van.

2015. máj. 10. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
ugyanigy vagyok, mint te kérdezo....én az orvosommal beszéltem errol, azt mondta nem ártana felkeresnem egy pszichologust, traumaként élhettem meg a szulést, amit még mindig nem sikerult feldolgoznom stb. stb..ráaádsul hol sirok, hol nevetek. néha már mindenbol annyira elegem van, legszivesebben elvonulnak a világ elol.
2015. máj. 10. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:
na ez a hol sírás hol nevetés detto így van nálam is. komolyan múltkor már azt mondtam, bárcsak kiderülne, h van vmi hormongondom, és megtudnám, h nem önmagamtol vagyok ilyen hülye, hanem van rá " indokom :)". a kislányunk egyébként tervezett baba, a szülés könnyü és gyors volt, csak utána a gátseb gyogyulása húzodott el. nagy váltás nyilván az anyává válás de nem érzem, h trauma szintü, 34 éves vagyok, nem egy fiatal, akitől "elvették" a fiatalságát ezzel. A doki - mert voltam dokinál - csak annyit mondott, h lazítsak, és, h várjunk, nem bombázna hormonokkal, ha nem muszáj. Sokáig fejtem a tejet és attol őszintén féltem, h ha a következőnél is kell majd, akkor hogy oldok meg napi 5x 30 perceket úgy , h már nemcsak egy baba van, hanem egy önjáro nagytestvér is, de más ezzel kapcsolatban is kimondtam magamnak, h francbele, a rosseb fog fejni, amennyi van, annyi van, inkább egy nyugodt anya egy tápszeresüveggel, mint egy zombi, és két síro gyerek... tehát már ez sem kéne, h rémítsen. Szeretnénk testvért, azt sem tudom, h mi van, ha tudat alatt félek ettől, de ha elképzelem a leendő hétköznapokat 2 kicsivel, inkább csak álmodozom, és nem rémülök meg, h jaj, ez hogy lesz , az hogy lesz.
2015. máj. 10. 14:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Más szoval, h kicsit érthetőbb legyek, mi van, ha a testem ezzel az egésszel azt jelzi, h a lelkem nincs készen ? tehát, h egész egyszerüen nem teremti meg a szervezetem a feltételeit annak, h egy újabb élet megfoganjon....ugyanakkor minden honapban szomorúsággal tölt el, h negatív a teszt, nagy várakozás van bennem, főleg a hülye késések miatt.
2015. máj. 10. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem várjátok még a másodikkal..

egyébként én 31 éves vagyok, és szintén tervezett és nagyon várt baba..mégis...én kezdek meghulyulni.

2015. máj. 10. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Hu de lepontoztatok! Köszi szépen.
2015. máj. 11. 06:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam. Köszönöm a válaszokat! Annyit még elmondanék, h én ne érzem úgy, h meghülyülök :) van segítségem - anyukám közel lakik - a férjem is kiveszi a részét a dolgokbol, van alkalmam elmenni, és ritka kiegyensúlyozott a kislányunk. épp ez zavar, h tökre rendben lenne minden. Engem a saját testem készít ki...
2015. máj. 11. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!