Ennyi pénzből te mit főznél egy 15 hónaposnak? Szted ennyi elég?
Figyelt kérdés
Heti 10 ezer forint.
Reggel - este tápszert eszik még.
2015. máj. 8. 15:43
11/14 anonim válasza:
ezek szerint 40 van a hónapra gyereknek kajára. bőven elég,azt tudsz csinálsz neki amit akarsz,ne aggódj :-)
12/14 anonim válasza:
Szerintem, ha tejterméket adsz neki, akkor felesleges a tápszer. Az én fiam 16 hónapos, de egy éves kora óta nem kap tápszert. Változatosan eszik, tejet és tejterméket kap a táp helyett. Ennél sokkal kevesebbre jön ki így is a heti kajálása, mert azt eszi, amit mi is: húsleves, hal, főzelékek, husik, pörkölt stb...
13/14 A kérdező kommentje:
Én szìvesen elhagynám a tápszert de ő nem akarja így hagyom. Próbáltam neki tejitalt, tejet, kakaót adni de egyiket sem issza meg. Ilye baba műzlot is vettem de az sem kell neki. Reggel ha nem kap tápszert képes egész addig nem enni semmit amíg meg nem kapja. :( pedig amúgy kb 2 órára laktatja.
2015. máj. 9. 19:13
14/14 anonim válasza:
12. válaszoló.Nem értek egyet Veled.A tejtermékek,de a tej sem pótolja még egy 15 hónaposnál a tápszert(bár erről megoszlanak a vélemények).Nekem 3 gyerekem van,a legkisebb 2.5 éves.Reggel és este Ő is tápszerezik még.Ez nem ördögtől való dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!