2/15 anonim válasza:
Szerintem inkább kislány (bár elég nehezen eldönthető) és 3-4 hónapos lehet. Mindenesetre szép baba :)
3/15 A kérdező kommentje:
mi az ami könnyűvé tenné a döntést? :)
2015. ápr. 27. 14:28
4/15 anonim válasza:
Kisfiú és 3 hónap körüli a tippem.
7/15 anonim válasza:
2. vagyok. Nem egyértelműek a vonásai (látod meg is oszlanak eléggé a vélemények), ezért írtam, hogy nem egyszerű eldönteni.
8/15 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme? Voltak a pocak fotók, aztán a negatív terhességi tesztek, amin valaki mindig látni vélt valamit. Most meg ez?
9/15 A kérdező kommentje:
6 hónapos lány :) Igazándiból ezt a kérdést azért írtam ki mert sokszor meglátok egy babát és mindig felmerül a kérdés hogy fiú vagy lány. A hónap tippelés furcsa hogy mindenki 3 vagy 4-nek gondolta. Mitől függ hogy az ember hány hónaposnak látja a babát?
2015. ápr. 27. 15:47
10/15 anonim válasza:
8as, annyi értelme van a kérdésnek is, mint a te válaszodnak...
Kérdező, bocs hogy lefiuztam a lányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!