11/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon lányos vonásai vannak, azért is írtam lányt, a kirát azért nem lehetett jól megtippelni , mert közeli a kép, talán ha környezetben, messzebbről láttuk volna, akkor jobb lett volna.
12/15 anonim válasza:
Mitől függ, hogy hány hónaposnak látszik? Mekkora a baba, miket csinál, hogy tartja magát, tud-e bizonyos dolgokat...stb...Ez nem egyértelmű?
13/15 anonim válasza:
ha csak látod a babát akkor a méreteiből tudod megsaccolni,hogy mennyi idős lehet, fiam pl nagy baba volt (majdnem 4 kiló 57 cm) két hetesen mindenki 2hónaposnak tippelte. Lányom 3 hónaposan volt akkora mint amikor a fiam született, Őt mindenki kevesebbnek tippelte!
14/15 anonim válasza:
Én egyértelműen kislánynak látom ezt a babát, de van olyan baba, akiről soha nem tudnám megállapítani.
Nagyon aranyos, de a korához nagyon nem értek. :)
15/15 anonim válasza:
2-es vagyok. Az én fiam jóval nagyobb volt 6 hónaposan, belőle indultam ki (mondjuk nem kellett volna, mert ő nagynak is született, most 3 évesen is nagyobb a kortársai többségénél), ezért tippeltem maximum 4 hónaposra a kislányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!