Tényleg ennyire puccosan szoktak menni anyáknapjára?
Figyelt kérdés
Itt olvastam hogy sokan fodrászhoz,sminkeshez,kisestélyiben mentek. Ez tényleg ennyire fontos, vagy csak a szokásos gyakoris puccparádé műsor volt? Én farmerba mentem, és magassarkúba. És senki nem sztárolta magát nálunk. Ugye ez csak vicc hogy ennyire kiriggyentik a gyakoris csinimucik magukat???2015. máj. 5. 18:29
22/33 anonim válasza:
Nem lehet, hogy alulöltözött voltál és ezért vagy "kiakadva" a többiekre, hogy csinosak voltak?
Milyen fölső volt rajtad?
Meg légyszí' linkelj valamit, hogy milyen egy "csinimuci".
25/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiakadva, mert senki nem volt K..vának öltözve, szinte mindenki farmerban jött.
2015. máj. 5. 20:17
26/33 anonim válasza:
Nálunk ma délután volt az ünnepség, és bevallom lehidaltam.
Frizuraköltemények, komoly sminkek, koktélruhák, ez volt az átlag. Szerintem volt olyan gyerek, aki meg sem ismerte az anyukáját:-)
Rajtam szűk naci és csinos tunika volt balerina cipővel, a hajamat meg kiengedtem. Erősen alul voltam öltözve, de nem bánom.
27/33 A kérdező kommentje:
véégre valaki tudta értelmezni a kérdést :) tehát akkor vannak ilyenek.
2015. máj. 5. 20:31
28/33 anonim válasza:
Én például a munkahelyre sem járhatok farmerben, csak is elegáns ruhában, így értelemszerűen ünnepségekre sem veszek fel farmert, de ha mégis azt vennék egy sötét koptatás nélküli farmer, magassarkúval, szép blúzzal/inggel, blézerrel is elegáns. Az, hogy valaki fodrászhoz, sminkeshez is megy, lelke rajta, engem nem zavar. Viszont összességében azt gondolom, ha a gyerekek csiniben mennek, akkor az a minimum, hogy a szülő és megtiszteli az eseményt azzal, hogy igényesen, elegánsabban jelenik meg.
29/33 anonim válasza:
Kosztümben és blúzban járok dolgozni. Smink, és a rendezett haj (legtöbbször konty) kb. alapfeltétel.
Most azért nem fogok szabadnapot kivenni és hazaszaladni farmerbe átöltözni a műsor előtt,hogy a kérdező ne szóljon meg.
30/33 anonim válasza:
Amit belinkeltél strasszos ruhát, szerintem senki nem ment olyanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!