Tényleg ennyire puccosan szoktak menni anyáknapjára?
Figyelt kérdés
Itt olvastam hogy sokan fodrászhoz,sminkeshez,kisestélyiben mentek. Ez tényleg ennyire fontos, vagy csak a szokásos gyakoris puccparádé műsor volt? Én farmerba mentem, és magassarkúba. És senki nem sztárolta magát nálunk. Ugye ez csak vicc hogy ennyire kiriggyentik a gyakoris csinimucik magukat???2015. máj. 5. 18:29
12/33 anonim válasza:
Ezeket melyik kérdésnél olvastad? Én nem találkoztam ilyen válaszokkal, pedig általában olvasgatom ezt a témakört.
13/33 anonim válasza:
Ostoba, én falusi vagyok, de olyan szó nincs, max. kirittyent!
Se felöltözni, se írni nem tudsz.
14/33 A kérdező kommentje:
Énis sminkeltem.De az a harci helyzet hogy nem értitek ám a kérdést :-) Voltak itt akik tényleg 1 napos wellness műsort csináltak az anyáknapja miatt.Én arra voltnék kiváncsi,hogy ezt komolyan gondolják-e.
2015. máj. 5. 19:14
15/33 A kérdező kommentje:
Te vagy az ostoba.
2015. máj. 5. 19:15
16/33 anonim válasza:
Linkeld már be! Ferdítesz! Ennyire unatkozol? Olvastam a kérdést pár napja.
17/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert nem találtam nem válaszoltam rá.
2015. máj. 5. 19:16
18/33 anonim válasza:
Csak nem ez? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Persze, hogy nem találtad, hiszen egyből lebuknál, hogy mekkora kamugép vagy. 10 válaszolóból 2 írta, hogy fodrászhoz megy, egy sem, hogy sminkeshez, illetve hogy kisestélyit venne fel.
19/33 anonim válasza:
Akkor majd én belinkelem neked, én válaszoltam rá.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
20/33 A kérdező kommentje:
Hát nem ez volt az
2015. máj. 5. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!