Tena Lady betét szülés utánra?
Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata abban, hogy a tena lady extra és tena comfort mini extra között milyen különbségek vannak? Az interneten annyit találtam, hogy hosszra egyformák, az előbbi 522ml utóbbi 500 ml folyadékot tud magába szívni, viszont lényegesne olcsóbban láttam. Vagy ne is tenát vegyek????2015. máj. 5. 09:13
11/13 anonim válasza:
Én is császáros voltam, mikor még nem tudtam mozogni, egyszerre 2 betétet tettek be, jól meg is nyomkodták a hasam, hogy kijöjjön a vér. Én 8 hétig véreztem (ikrek voltak, hatalmas volt a hasam és ugye az a nagy felület tud ám vérezni...) Én egyszerűen bementem a patikába, mondtam, hogy szülés utánra kérek Tena betétet és amit adtak, azt vittem. Egyszerre ne vegyél nagy csomagot, mert én itthon csak éjszakára használtam, nagyon nehezen fogyott el. Ha kell még, férjed ki tud szaladni a legközelebbi patikába és vesz még. Amit viszont érdemes venned hozzá, az a rögzítő bugyi. Tena gyárt azt is. Nekem azért volt ez praktikus, mert elég erősen tartotta a betétet, ráadásul én nem dobtm el, hanem kimostam, így elég volt kevesebb és otthon még tudtam használni éjszakára.
12/13 anonim válasza:
én kb. oránként cserélgettem, igy gyorsan fogyott. valami eszméletlen budos az a vér, ami kijon..folyamatosan hányingerem volt a -szagomtol- pedig vagy 4-5 szor le is zuhanyoztam.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 5. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!