Szülés után elég lesz vajon 15 db extra vastag betét?
Figyelt kérdés
Egy csomaggal vettem, 15 db van benne. Elég lesz ez szerintetek? Nektek mennyi kellett az első napokban? Hányadik napon kellett már csak rendes betét?
Köszönöm, 36 hkm.
2012. júl. 17. 14:35
2/4 anonim válasza:
A kórházban naponta 3-4 darabot használtam el, pláne mert hőség volt, így naponta többször is zuhanyoztam.
Nekem még otthonra is ilyen vastag kellett, kb. 10 nap után enyhült annyira a vérzés, hogy elég volt az éjszakai betét.
Viszont ez egyéni, lehet neked nem is kell majd a vastag. Ha meg mégis, ennyi a kórházba elég, otthonra meg tudsz venni másik csomaggal.
3/4 anonim válasza:
Attól is függ, hogy meddig maradtok. Mi 5 napig voltunk, mert besárgult a baba, ha nincs gond, 3. nap mehettek.
4/4 anonim válasza:
Ha nem lenne elég, van egy bontatlan csomag Tena extrám./én 2-vel készültem,de csak az 1iket használtam el/
Első szülésemnél kellett mind a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!