Menstruacio kozben nagyon sok ver jon ki, es mar nem is eleg az extra betet sem, mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 20:22
1/3 anonim válasza:
Sajnos van ilyen is. Nem kell megijedni. De ha nagyon félsz vagy nem szokott ilyen lenni elmehetsz nőgyógyászhoz is.
2/3 anonim válasza:
méhnyálkahártya megvastagodást jelent, legalábbis az én esetemben. Ez egy hormonális zavar eredménye , komoly vérveszteséggel, majd vashiánnyal jár. Nekem kb fél-egy év ilyen durva menzesz után (csak az 1.-2.nap) kezdett a vashiány következtében csomókban hullani a hajam, szerencsére a doki nem intézte el annyival, hogy felírta a vasat (röhejesen kevés volt), hanem elküldött gynekológushoz is, mondván, hogy vagy belső vérzésem van, vagy menzeszkor szinte "elvérzek". Biztos nem ez az egyetlen lehetséges ok, de ha már megfogalmazódott benned, hogy normális-e, menj el orvoshoz...
3/3 anonim válasza:
Nem izélésből, de az sem mindegy, hogy mennyi idő alatt sikerül ez, mert volt itt már arra példa, hogy a kislány nagyban sírta a bánatát, hogy folyton átázik a betétje, aztán 8 óránként cserélte... Persze akinek nem inge ne vegye magára, de ezek után inkább megkérdezem. Ha nagyon erős én is azt mondom, hogy menj orvoshoz, addig pdig a tampon+betét kombinációt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!