Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » önkormányzati támogatások...

önkormányzati támogatások szülés után?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem ne álmodj róla. minimális. de inkább semmi. (amiről én tudok, az a lakhatási támogatás, de azt sem minden önk. adja).
2010. febr. 22. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló rosszul tudja!

Az én kerületemben adnak minden először szülő anyukának egyszeri anyasági segélyt, 17e Ft-ot. Érdeklődj a helyi önkormányzatnál!

2010. febr. 22. 23:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor nekem már lehet nem jár,a második babát várom,de az elsőnél nem kértem,mert nem tudtam hogy van.

Azért mindenképp megkérdezem.Köszi.

2010. febr. 23. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Csepelen van: 20.000 ft, de igényelni kell, maguktól nem adják. A startszámlára utalják amúgy.
2010. febr. 23. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás és/vagy átmeneti segély.
2010. febr. 23. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Kispest 22ezer ft, ha az ötödiket szülnéd, akkor is kapnád!
2010. febr. 23. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nemrég volt egy hasonló kérdés, ha nem dobta fel neked, vagy nem láttad még, akkor lehet hogy ez is segít:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. febr. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!