Hogyan lehet nemi életet élni, ha egy szobában vagyunk a picivel?
Hát mit mondjak, nem vagy könnyű helyzetben... Nem írtad, hány éves a kisfiad.
Nekem vannak nagyon kellemetlen élményeim ezzel kapcsolatban: igaz,én már nagylány (tizenéves) voltam, de én is láttam a szüleimet szexelni, és nagyon rossz volt. Felnőtt nőként - szeretkezés közben - a mai napig bevillan egy-egy kép... Brrrrrr - nem tudom, miért pont akkor, de eszembe szokott jutni. Aztán el is megy a kedvem az egésztől...
Én azt javaslom, inkább uralkodj magadon valahogy (tudom, hogy nem könnyű!!!!), vagy találj valami más megoldást, de a gyerek előtt/mellett ne csináljátok!
Üdv.
Én is jó ötletnek tartom, hogy az anyukád elviszi a kicsit sétálni és addig te tudsz a barátoddal lenni. Persze ehhez az kell, hogy az anyukáddal meg lehessen ezt beszélni. Vagy esetleg még egy megoldás, hogy a pici addig az anyukádnál alszik az ő szobájában, hogy néha neked is lehessen egy-egy éjszakád a barátoddal. Mondjuk ez is csak akkor ha a picit nem zavarja hogy hol alszik. Az én kislányomat nem zavarta meg soha ha elmentünk rokonokhoz egy hétre vagy pár napra és ott aludtunk, de nem minden gyerek van így. Ezt te úgy is tudod a sajátodról.
Vagy még esetleg ha ti mentek az anyukád szobájába és ő addig a tiétekbe alszik. Bár ez lehet nem a legjobb ötlet. Vagy ha van egy harmadik szoba oda ti, míg az anyukád a pici mellett alszik.
Jobb ötletem sajnos nincs! Sok sikert! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!