Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nemi életet...

Hogyan lehet nemi életet élni, ha egy szobában vagyunk a picivel?

Figyelt kérdés
Ott bonyolódik a helyzet, hogy nem élek együtt a gyerekem apjával, de már régóta. Még egy évig anyukámnál lakunk, amíg nem megyek vissza dolgozni. Így nagyon kicsi a hely, én a picivel a félszobában lakom. Idő közben lett egy kapcsolatom, és már úgy érzem, elérkezett az idő arra, hogy lefeküdjünk egymással. De hogyan? Anyukám sem nézné jó szemmel, ha éjjel itt lenne valaki, meg a fiam is felébredne, nem is tudnék úgy szexelni, hogy ott van tőlem egy karnyújtásra. A barátomhoz se tudunk nagyon menni, mert egyrészt nappal ébren van a fiam, és akkor nem lehet, éjjel meg nem vinném máshová, és egyáltalán, miért kéne neki ezért kényelmetlenséget okozni? De még ha otthon is tudnám hagyni néha-néha (amit azért havonta egyszer meg is teszek), akkor sem tudnánk szexelni, mert a barátom két fiú lakótárssal lakik egy szobában és valaki mindig van otthon. Kezd az agyamra menni a helyzet. Mit lehet ilyenkor csinálni??? Egy év múlva elköltözöm a fiammal itthonról, de most akkor várjak egy évig???
2008. aug. 28. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Hát mit mondjak, nem vagy könnyű helyzetben... Nem írtad, hány éves a kisfiad.

Nekem vannak nagyon kellemetlen élményeim ezzel kapcsolatban: igaz,én már nagylány (tizenéves) voltam, de én is láttam a szüleimet szexelni, és nagyon rossz volt. Felnőtt nőként - szeretkezés közben - a mai napig bevillan egy-egy kép... Brrrrrr - nem tudom, miért pont akkor, de eszembe szokott jutni. Aztán el is megy a kedvem az egésztől...

Én azt javaslom, inkább uralkodj magadon valahogy (tudom, hogy nem könnyű!!!!), vagy találj valami más megoldást, de a gyerek előtt/mellett ne csináljátok!

Üdv.

2008. aug. 28. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
ha kicsi a fiad akkor szerintem nyugodtan lehet sexelni a gyerek mellet de mar mikor eleg nagy hoza hogy tudja mi az akkor inkabb en is azt mondom hogy uralkodjatok magatokon es neha neha egy nyugodt kis szallodaba el lehet menni ha megtudjatok tenni!!bar mi a parommal a gyerek mellet sexelunk e meg a lanyunk kicsi 15 honapos, o meg ezt nem tudja:)) jaaa meg csak akkor mikor alszik!!:)
2008. aug. 28. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
hol lehet kerdeseket feltenni nem talalom:(
2008. aug. 28. 23:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát egy éves a fiam, de én nem mernék mellette... Még akkor sem, ha alszik. Nagyon kicsi a szoba, télnyeg karnyújtásnyira van az ágyamtól az ő ágya, és nem is szokott túl mélyen aludni, elég könnyen felébred. Meg valószínűleg anyukám sem nézné jó szemmel, ha éjjel mászkálás lenne, neki szerintem épp elég, hogy mi a picivel ott vagyunk. Hát ahogy látom maximum véletlenül lehet alkalmunk közelebb kerülni egymáshoz, még egy darabig.
2008. aug. 29. 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, bár nekem nincs ilyen problémám, viszont egy szobában alszunk a gyerkőccel, de soha nem tudnék ott szexelni, engem iszonyat feszélyezne, nem tudnám magam elengedni. A nappaliba vettünk egy vendég ágyat, amin még vendég nem aludt...:-) Anyukád mindig otthon van? Nem szokta sétálni vinni a kisfiad? Mert megbeszélhetnéd a barátoddal, hogy akkor jöjjön fel. Nem tudom anyukád milyen, mennyire tolerálná az ilyesmit v. meg lehet-e beszélni vele. Nagyon rossz helyzet lehet, fiatal vagy, szerelmes, dolgoznak a hormonok..., ezt valahogy meg kell oldani.
2008. aug. 29. 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet lehet, esetleg olykor-olykor megkérem, hogy menjenek el egy órácskára sétálni, és akkor tudnánk kettesben lenni. Köszi!
2008. aug. 29. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is jó ötletnek tartom, hogy az anyukád elviszi a kicsit sétálni és addig te tudsz a barátoddal lenni. Persze ehhez az kell, hogy az anyukáddal meg lehessen ezt beszélni. Vagy esetleg még egy megoldás, hogy a pici addig az anyukádnál alszik az ő szobájában, hogy néha neked is lehessen egy-egy éjszakád a barátoddal. Mondjuk ez is csak akkor ha a picit nem zavarja hogy hol alszik. Az én kislányomat nem zavarta meg soha ha elmentünk rokonokhoz egy hétre vagy pár napra és ott aludtunk, de nem minden gyerek van így. Ezt te úgy is tudod a sajátodról.

Vagy még esetleg ha ti mentek az anyukád szobájába és ő addig a tiétekbe alszik. Bár ez lehet nem a legjobb ötlet. Vagy ha van egy harmadik szoba oda ti, míg az anyukád a pici mellett alszik.

Jobb ötletem sajnos nincs! Sok sikert! Kitartás!

2008. aug. 29. 18:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg, ez is jó ötlet, anyukámmal ilyeneket meg lehet beszélni, bár én eléggé zavarba jövős vagyok, de ő nem az, ő megértené. Mondjuk nem kimondottan van oda azért, hogyha idejön valaki éjjel, legalább is szerintem, de ami azt illeti, az ő barátja is itt szokott aludni hétvégén egy napot. Nekem most erről a szoba cseréről az jutott eszembe, hogy tesóm is itt lakik (ő még tanul), de sokszor nem alszik itthon, mert itt is buli, ott is buli, én olyankor mindig az ő szobájában alszom, és olyankor szoktam sokáig tévézni, olvasni, most eszembe jutot, hogy egy ilyen alkalommal meghívhatnám a barátomat is, és akkor aludhatna nálunk olykor-olykor. Tesómmal könnyebben lebeszélem az ilyesmit mint anyukámmal, elég közvetlen testévrek vagyunk, mindent meg szoktunk beszélni.
2008. aug. 29. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
mond anyukádnak hogy figyeljen a picire még elmentek együtt megfürödni,és akkor.....
2008. aug. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!