Ti adnátok 4 napos húsleves zöldséget a babának?
nem
főleg ha hagyma is főtt bele, azzal nagyon csínnyán kell bánni, nem álhat semeddig a levegőn, azonnal hűtő.
de amúgy nem is szorulna ilyesmire
jó, nem adom neki, köszi a válaszokat...
én azért eszem 4-5 napig, mert az én gyomrom még a vasszöget is megemészti, hárman voltunk tesók, tanár szülőkkel, sajnos anyukám nem mindig figyelt oda, csak nem akart pazarolni...ennek eredménye, hogy a mai napig nem érzem pl a romlott ételeken, ha azok, de frankón, a férjem szokott szólni, hogy ezt vagy azt ne egyem mert már meg van romolva.:( szagán meg főleg nem érzem...a szavatosság az egyetlen, ami támpont nekem, mert simán megeszek bármit ami láthatóan nem penészes.
általában heti kétszer főzök, és mivel a párom kétszer nem visz ugyanazt a munkahelyére, sokszor én eszem napokig a dolgokat :) soha nem volt még hasmenésem, a gyomorrontás idegen fogalom a számomra. Hogy ez jó e vagy nem azt ki tudja :)
Férjem családja volt ilyen. Mindent lefagyasztottak, a levestől a süteményen át... Hetek múlva kiszedték, jó volt az...
Érdekes, mióta megnősült, lassan 19 éve, még a 2 napos kaját sem eszi meg, annyira elege lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!