Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti adnátok 4 napos húsleves...

Ti adnátok 4 napos húsleves zöldséget a babának?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 11:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2015. máj. 3. 11:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

nem

főleg ha hagyma is főtt bele, azzal nagyon csínnyán kell bánni, nem álhat semeddig a levegőn, azonnal hűtő.

de amúgy nem is szorulna ilyesmire

2015. máj. 3. 11:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. máj. 3. 12:00
 4/17 A kérdező kommentje:
3 naposat már kapott egyszer, illetve tegnap ugye, attól nem volt semmi baja (hagyma is főtt benne) én is megeszem 4-5 napig simán, azért kérdem. Nem azért mert rászorul hanem mert szeretem a leves zöldséget, mindig rengeteget csinálok. De akkor ma már nem adok neki.
2015. máj. 3. 12:12
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Még én sem enném meg...A gyerekeknek meg pláne nem adnám már.
2015. máj. 3. 12:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
2 naposat még igen, azon túl a kutyáé.
2015. máj. 3. 12:13
 7/17 anonim ***** válasza:
3 napos kaja már nagyon határeset. Gyereknek meg főleg.
2015. máj. 3. 12:27
 8/17 A kérdező kommentje:

jó, nem adom neki, köszi a válaszokat...

én azért eszem 4-5 napig, mert az én gyomrom még a vasszöget is megemészti, hárman voltunk tesók, tanár szülőkkel, sajnos anyukám nem mindig figyelt oda, csak nem akart pazarolni...ennek eredménye, hogy a mai napig nem érzem pl a romlott ételeken, ha azok, de frankón, a férjem szokott szólni, hogy ezt vagy azt ne egyem mert már meg van romolva.:( szagán meg főleg nem érzem...a szavatosság az egyetlen, ami támpont nekem, mert simán megeszek bármit ami láthatóan nem penészes.

általában heti kétszer főzök, és mivel a párom kétszer nem visz ugyanazt a munkahelyére, sokszor én eszem napokig a dolgokat :) soha nem volt még hasmenésem, a gyomorrontás idegen fogalom a számomra. Hogy ez jó e vagy nem azt ki tudja :)

2015. máj. 3. 12:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Férjem családja volt ilyen. Mindent lefagyasztottak, a levestől a süteményen át... Hetek múlva kiszedték, jó volt az...

Érdekes, mióta megnősült, lassan 19 éve, még a 2 napos kaját sem eszi meg, annyira elege lett:)

2015. máj. 3. 13:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem, már a 3napos kaját se esszük meg és nem azért mert megromlik hanem mert már nem tudjuk olyan gusztussal enni.
2015. máj. 3. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!