Ha kihelyezett inkubátorba szeretném elhelyezni a babát szüetése után, ott nincs kamera?
Figyelt kérdés
Nemszeretném ha megtudnák ki vagyok.De a baba sajnos nem maradhat.És mennyi idö még megtalálják?előtte tisztába teszem megszoptatom akkor nem lesz baja?ha esetleg büfizik?2015. máj. 1. 13:30
21/29 anonim válasza:
A terhesség alatti vizsgálatok és kezelesek valamint a szülés ingyenes, nem számít, hogy van e TB
22/29 anonim válasza:
én is úgy tudom,hogy ingyenes.
Miért nem adod örökbe?
23/29 anonim válasza:
A NAV akkor is számon tarta a tb tartozásodat és egyszercsak kiküldi róla a levelet ha orvos közelébe se mész remélem ezt tudod... Szóval ha csak emiatt akarsz otthon szülni akkor ne tedd.
24/29 anonim válasza:
Szia. A kihelyezett inkubátor úgy működik, hogy amikor kinyitod az ajtaját, a portán jelez egy csengő. Amíg nyitva van az ajtó, addig szól. A portásnak pedig ki van adva, hogy csak akkor mehet ki az inkubátorhoz, ha a csengő abbamaradása után eltelt 3 perc. Akkor viszont megy, és megnézi. Ha valóban baba van benne, akkor szól a kórház csecsemő osztályának, akik lejönnek a piciért és ellátják. Megvizsgálják, tisztába teszik, lefürdetik, megetetik. Utána a baba minden esetben nevelő szülőkhöz kerül, már megszűnt, hogy intézetbe rakják. Sajnálom, hogy ez történt veled, de a lehető legjobb a babának, ha így jársz el.
25/29 anonim válasza:
utolsó mondja jól, tényleg így történik. Sok erőt és szerencsét neked, valakit nagyon boldoggá fogsz tenni:-) bátor nő vagy, hogy a nehezebb utat választod a kisbabádért. Hidd el, egy család alig várja hogy közéjük érkezzen.
26/29 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ez is a te kérdésed?
28/29 anonim válasza:
Megtetted? Tegnap láttam a hiradóban hogy babát találtak az inkubátorban, egyből eszembe jutottál! Bátor vagy!
29/29 anonim válasza:
Én nemhiszem,hogy a kérdező volt,szerintem Ő még a terhessége elején tart legalábbis nekem a kérdésből úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!