Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha kihelyezett inkubátorba...

Ha kihelyezett inkubátorba szeretném elhelyezni a babát szüetése után, ott nincs kamera?

Figyelt kérdés
Nemszeretném ha megtudnák ki vagyok.De a baba sajnos nem maradhat.És mennyi idö még megtalálják?előtte tisztába teszem megszoptatom akkor nem lesz baja?ha esetleg büfizik?

#szülés #kórház #kisbaba #csecsemő #Inkubator #nagyon sajnálom kicsikém
2015. máj. 1. 13:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. máj. 1. 13:58
 12/29 anonim ***** válasza:
59%
Ne vállald az otthonszülést. Az orvosokat titokzatos kötelezi. Továbbá vedd fel a kapcsolatot egy alapítvánnyal, biztosan segítenek.
2015. máj. 1. 14:09
 13/29 anonim ***** válasza:
6%
na ez benne lesz majd a hirekben
2015. máj. 1. 14:16
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

A titoktartás köti őket, szülj kórházban!

Minden jót kívánok.

2015. máj. 1. 15:20
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

az inkubátor direkt ezért van. azzal, hogy beteszed oda, lemondasz a gyerekedről, mindenféle eljárás nélkül! ha látnának se tennének semmit, de nem látnak.

tényleg ne szülj otthon, még akár a kórházban is otthagyhatod, ezért van ez a rendszer, nem az anyák ellen van, hanem hogy ne a kukába dobják a picit! ráadásul egy családnak borzasztó boldogságot okozol ezzel!

sok erőt kívánok neked!!!

2015. máj. 1. 15:21
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

12És vagyok.

titokzatos helyett titoktartást akartam írni, csak kicserélte a telefon. Bocsi!

Amúgy ne szülj véletlenül sem otthon, főleg egyedül és első gyereket!

Nekem a lányom normál szülésnek indult, csak oxitocin kellett.

Aztán egyszer csak elkezdtem vérezni, és rohantak velem a műtőbe. Alig emlékszem valamire, viszont majdnem ottmaradtunk :(

2015. máj. 1. 15:42
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm végig titkolta a terhességét, szülni bement a kórházba majd lemondott róla és otthagyta. Így Ő is és a baba is biztonságban voltak a szülés alatt.
2015. máj. 1. 16:04
 18/29 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is menj be kórházba, ha megindul a szülés. Ott is lemondhatsz róla. Amúgy nem látszik rajtad, hogy terhes vagy? Csak mert azt írod, hogy senki ne tudja meg, hogy szülsz. Azért egy terhesség látszik.

Mindenesetre tisztelem benned, hogy jó helyen akarod tudni a babád. Hogy tudd, ha beteszed inkubátorba is, akkor is van egy bizonyos idő, hogy jelentkezz a babáért, ha mégis meggondolod magad. Ha nem mész vissza érte, akkor nem keresnek, a babád pedig örökbefogadó szülőkhöz kerül.

2015. máj. 1. 16:14
 19/29 A kérdező kommentje:
Nincs tb és ugy sajnos kiküldik a tartozást.Mig egy kicsit összeszedem magam addig nem szeretnék összetüzést a navval.
2015. máj. 1. 16:59
 20/29 anonim ***** válasza:
15%

" a babád pedig örökbefogadó szülőkhöz kerül."

Na ja. Ha szerencséje van. Ha nincs, akkor intézetis marad, azt meg nem kívánom senkinek.

2015. máj. 1. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!