Ha kihelyezett inkubátorba szeretném elhelyezni a babát szüetése után, ott nincs kamera?
A titoktartás köti őket, szülj kórházban!
Minden jót kívánok.
az inkubátor direkt ezért van. azzal, hogy beteszed oda, lemondasz a gyerekedről, mindenféle eljárás nélkül! ha látnának se tennének semmit, de nem látnak.
tényleg ne szülj otthon, még akár a kórházban is otthagyhatod, ezért van ez a rendszer, nem az anyák ellen van, hanem hogy ne a kukába dobják a picit! ráadásul egy családnak borzasztó boldogságot okozol ezzel!
sok erőt kívánok neked!!!
12És vagyok.
titokzatos helyett titoktartást akartam írni, csak kicserélte a telefon. Bocsi!
Amúgy ne szülj véletlenül sem otthon, főleg egyedül és első gyereket!
Nekem a lányom normál szülésnek indult, csak oxitocin kellett.
Aztán egyszer csak elkezdtem vérezni, és rohantak velem a műtőbe. Alig emlékszem valamire, viszont majdnem ottmaradtunk :(
Szerintem is menj be kórházba, ha megindul a szülés. Ott is lemondhatsz róla. Amúgy nem látszik rajtad, hogy terhes vagy? Csak mert azt írod, hogy senki ne tudja meg, hogy szülsz. Azért egy terhesség látszik.
Mindenesetre tisztelem benned, hogy jó helyen akarod tudni a babád. Hogy tudd, ha beteszed inkubátorba is, akkor is van egy bizonyos idő, hogy jelentkezz a babáért, ha mégis meggondolod magad. Ha nem mész vissza érte, akkor nem keresnek, a babád pedig örökbefogadó szülőkhöz kerül.
" a babád pedig örökbefogadó szülőkhöz kerül."
Na ja. Ha szerencséje van. Ha nincs, akkor intézetis marad, azt meg nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!