Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Városban kihelyezett térfigyel...

Városban kihelyezett térfigyelő kamerák felvételét hol tudom beszerezni?

Figyelt kérdés

Üdv!

A lényeg annyi lenne, hogy a kerékpárom ellopását rögzíthette egy szemben kihelyezett kamera. Hol érdeklődjek a felvételért és mennyi ideig tartják meg a felvételeket?

Előre is köszönöm!

2012. máj. 10. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha tudod, ki a kamera tulajdonosa, érdeklődhetsz, de semmi értelme, mert csak a rendőrségnek adhatják ki, azok meg magasról leszarják, még akkor is, ha kocsit loptak. Általában 72 óráig őrzik meg a felvételt, de te semmiképp nem nézheted meg.
2012. máj. 10. 18:52
 2/3 A kérdező kommentje:

aham.. értem

kösz!

2012. máj. 10. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen. Sajnálom, hogy rossz hírekkel kellett szolgálnom, én is keresztülestem ezen. :(

Viszont a feljelentést mindenképp tedd meg, akkor is, ha azt mondja a rendőr, hogy nem fogják keresni, mert később, ha egy razzián lefoglalnának sok biciklit, mehetsz a papíroddal, hogy a tiéd is köztük lehet, és turkálhatsz a megtalált biciklik között. :)

2012. máj. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!