Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A térfigyelő kamerák mennyit...

A térfigyelő kamerák mennyit látnak éjszaka?

Figyelt kérdés
mert szerintem semmit, ahogy egy telefon kamerája se...meg ha látna is foltokba valamit avval nem kezdenek semmit. és akkor mi az értelme a kameráknak? mivel éjszaka történnek a dolgok amiket nemszabad...
2010. szept. 1. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csakugy elárulom hogy a kamerákon van éjjállátó(amikor mindent zöldbe látsz) na azzal..
2010. szept. 1. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
kamu:D max infra kamera.
2010. szept. 1. 16:10
 3/6 anonim válasza:
tényleg zöld szinű este -.-
2010. szept. 1. 17:24
 4/6 anonim válasza:
elöször is,hülyevagy kamera elött mér kell balhézni :D másodszor szerintem lófasz nem látszik benne este hacsak nem valami lámpa alatt csináltad,viszont még akkor sem mer nem túl jó felbontással dolgoznak,szóval arcképet semmikép nem tudnak visszanyerni belőle.Harmadszor,egyik kommentelő igen nagy baromságot mondott,zölden látszik belle?:D esetleg profi éjjellátó távcsővel ami elég pénzigényes technika ilyet nem alkalmaznak semmilyen biztonsági kamerában,infra megvilágítást már inkább.
2010. szept. 1. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
hat nemtudom mihez hasonlitgatunk, de az ien kevesbe szar országokban pl amerika futja ijenre..nemaz en hibám h ez magyarország..amugy igen,az éjellátó zölden veszi fel h mondjam..legalabb filmböl ismerhetnétek ha máshonnan nem is..paranormal ativityt nézd meg azt rájösz miröl ugatok..
2010. szept. 2. 19:19
 6/6 A kérdező kommentje:
tudom miaz az éjjel látó csak azt nemhittem el hogy a magyar térfigyelő kemek úgy "látnak" este
2010. szept. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!