Mért kell ahhoz halálos áldozat és vér, hogy komolyan vegye a rendőrség és a bíróság azt, hogy megvertek a térfigyelő kamera előtt éjszaka, nő létemre?
És ahhoz is ez kell, hogy a családon belüli erőszak ellen fellépjenek. Az nem elég, ha az áldozat idegileg kikészül.
Jó, mi? Nem tudom, de sajnos sok helyen van ilyen és hasonló. Nem tudom, vannak-e elegen, de szerintem nem véletlenül van szükség több egyéb érdekvédő szervezetre, akikhez szintén lehet fordulni, és valahogy csak megoldódik minden.
Egy történet szerint hívta az emberünk a rendőrséget, h feszegeti két tolvaj a garázsajtót, közölték ,h mennek, de mivel egy szabad kocsijuk sincs majd csak később érnek oda. Jó telefon lerak két perc múlva visszahívja a yardot, h tárgytalan agyonlőttem őket, helyszínelni meg ráérnek később is nem kell sietni. Perceken belül tele volt rendőrautóval a környék és persze elfogták a betörőket is.
A rendőr később megkérdezte, h mintha azt mondta volna, h lelőtte a betörőket
Maga meg mintha azt volna, h egy szabad járőrkocsijuk sincsen.
Egyébként önvédelmi helyzetben a legjobb ha meg tudod tenni, h lecsapod mint a taxiórát aztán meg elegánsan elsétálsz. Így nincs macera. Esetleg pofán fújod gázspray-el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!