Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, köztetek olyan aki...

Anyukák, köztetek olyan aki kondizással próbálja meg leadni a kilókat? Hányszor egy héten?

Figyelt kérdés
Vettem egy elliptikus trénert, esetleg ezzel?
2010. febr. 22. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ááá,kizárt,mert még szoptatok:-)

de ugy hallottam,az úszás nagyon hatékony ilyenkor ,sztem élvezhetőbb is,mint a kondizás.már ha van rá időd:-)

2010. febr. 22. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én minden másnap szobabiciklizek egy-másfél órát - másfél hónap alatt le is ment 5 kiló :)
2010. febr. 22. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat. Trénerezek is :)
2010. febr. 22. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már rég nem szoptatok és már meguntam a mamut testalkatot.Amikor elkezdtem nem ettem rizst,burgonyát,finomított lisztes és cukros dolgokat,édességet,este 6 után nem ettem semmit.Sok víz,salaktalanító+vesevédő teát ittam,később zöld teát.Most néha eszem rizst,burgonyát,taposógépezek (30-40 perc nagyon intenzíven),40-60 csípőemelés,lábterpesz,felülés.Most már csak a formálás a lényeg nekem,de a diéta első felében 13 kg ment le.Pár hete nem fogyok,de mégis változik az alakom,jó irányba:)
2010. febr. 22. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Heti 5 alkalommal tornáztam (Réka vagy Alexandra) szoptatás alatt. Nem lett semmi baja a tejemnek, és sokáig tudtam szoptatni.

Ellipszis trénert nyugodtan csináld!

2010. febr. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!