Chamomillát hányszor lehet adni egy nap?
Ahányszor szükségesnek látod, h kell. Akár negyed óránként is adhatsz neki.
Oldj fel 10 golyót 50 mili vízben és ezzel kínáld meg ha látod, h kell neki a chamomilla.
Légy szíves ne adj neki naponta többször!!!
Múlt héten voltunk éppen a homeopátiás gyermekorvosnál. Nem szabad egy nap többször adni, bármennyire is adják itt neked a jótanácsot. Elég egyszer adni, maximum 5 golyót, és folyamatosan csak 1 hétig. Utána néhány nap szünet, majd újból adhatod, ha szükséges. Most a 15-ös higításról beszélünk. Ha többet adsz neki az ajánlottnál, felpörgeti a gyereket. Azt fogod hinni, biztos a foga miatt ilyen nyűgös, még többet adsz neki, szegénykét készre vágod.
Higgy nekem, én hozzáértő orvossal beszéltem, akinek évtizedes tapasztalata van a homeopátiában, és nem szóbeszédre, mendemondára alapozok.
ezekre használják de mindegyiknek más a adagolása !!!!!
ha biztosra akarsz menni kérdez meg egy homeos orvost és ne itt keresd a választ
jobban jársz ha alkati szert keresnek neki
CHAMOMILLA (CHAMOMILLA VULGARIS)
Alapanyaga a kamilla.
Az Arnica montana-val és az Oscillococcinum-mal együtt ez a szülők számára legismertebb homeopátiás szer.
Jellemző tünetek:
A fájdalomra való rendkívül erős érzékenység, nyugtalanság és düh kíséretében.
Javul az állapot passzív mozgás hatására
FOGÁSZAT / FOGFÁJÁS
FOGÁSZAT / FOGORVOSI KEZELÉS, SZÁJSEBÉSZETI MŰTÉT / A SZORONGÁS OLDÁSÁRA:
LÉGÚTI BETEGSÉGEK / FÜLGYULLADÁS / A FÜLFÁJDALOM ÉS A GYULLADÁS CSÖKKENTÉSÉRE:
GYERMEKGYÓGYÁSZAT / KÓLIKA, HASI GÖRCSÖK
GYERMEKGYÓGYÁSZAT / KÖZÉPFÜLGYULLADÁS / A GYULLADÁS KEZDETÉN
GYERMEKGYÓGYÁSZAT / FOGZÁS
GYERMEKGYÓGYÁSZAT / MAGATARTÁSBELI ELTÉRÉSEK / HANGULATZAVAROK, NYUGTALANSÁG, ALVÁSZAVAROK
ELSŐSEGÉLY, SÉRÜLÉSEK / SÉRÜLÉSEK / HORZSOLT SEBEK:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!