Azért miért van hogy egyszerűen nincs kedvem a kötelező köröket lefutni?
nincs kedvem felügyelni, lemenni babakocsizni, meg stb
mindig úgy kezdek neki, mintha a fogamat húznák, de persze csupa mosoly vagyok közben.
Depresszió?
Mi az, amihez lenne kedved?
ahhoz pl lenne kedvem, hogy azt csinájam amit akarok, nem mindig időre beosztva most főzés v mlegítés, etetés, lemenni megvenni amit muszáj, babának torna, peluscsere, játék, programok, magyarán egyfolytában csak ő van.
de olyan jó lenne ha én ebben valóban örömömet lelném és nem kínszenvednem kellene, pedig szeretem, imádom, meghalnék érte.
Mennyi idős a baba?
Az elején én is így voltam, aztán idővel minden könnyebb lett. Nálam a vízválasztó a fiam 1. szülinapja volt. Azóta apa is sokkal-sokkal több időt tölt vele, és kezd "önállósodni" is a fiam.
1 éves lesz
engem ezek a kötelező dolgok nem tudnak lelkesíteni, felvillanyozni, valahol unalmas az egész.
A szeretem, imádom, meghalnék érte szavak valahogy nem illenek ebbe. Más minden:)
Először fel kell nőni ehhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!