Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy roma családba...

Hogy lehet egy roma családba akár 6-7 gyerek, de egy Átlagos magyar családba 2 is nehézséget okoz anyagilag?

Figyelt kérdés

Én nem tudnák bevállalni egy harmadik gyereket ,mert konkrétan se a lakás kölcsönt nem tudnánk fizetni ,de még enni sem nagyon szerintem.

nem a szülökkel lakunk, van autonk , férjemnek 2 munka helye ,én itthon vagyok a kisebbik gyerekemmel.

ugy szeretnék egy harmadikat ,de ha fejre állok sem lehetséges. ahogy szerintem rajtam kivül még sokunknál...

sok roma családot látok akiknek még munkájuk sincs ,mégis lehet több gyereke,mégis megélnek...igazságtalan ez az egész..

2015. ápr. 28. 11:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mi most várjuk a 6. gyermekünket és nem vagyunk cigányok. Van kertes hazunk, autónk. Mindenkinek jut külön szoba. Igen, van mit enni és sportra is tudnak járni. DE TUDNI KELL SPÓROLNI. Valakinek kifolyik a pénz a kezéből még egy gyerek mellett is. Rohadtul nem mindegy. Még ha ugyanazt a terméket is veszi az ember, egy masik boltban jóval olcsóbban teheti. Sokan bele sem gondolnak, mennyi pénz ez. Vagy valaki a cigire veri el a pénzét, vagy mert 2 gyerek mellett nem főz és rendel, sorolhatnám....
2019. okt. 8. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!