Mit főzzek a társaságnak?
Körömpörkölt, babgulyás, palacsinta, persze ott sütni ez utóbbit.
Fasírt, sült oldalas?
én lefagyasztható ételt szoktam ilyen esetben főzni, lefagyasztom, induláskor kikapom és mire odaérünk kiolvad. így tuti nem romlik meg.
legutóbb csülökpörköltet csináltam, a tésztát meg ott főztem ki, azelőtt gulyáslevest (csak tésztát ne tegyél bele), meg bolognai mártást csináltam, szintén a tésztát a helyszínen.
de töltött paprikát, rakott kelt, rakott krumplit, rakott nokedlit, babgulyást, marhapörit is csinálhatsz.
mondjuk péntek délelőtt gyros tálat is össze tudsz dobni, ha csirkéből csinálod és bepácolod előtte akkor 20 perc alatt kisütöd, meg finom salátát összedobsz, sültkrumpli helyett meg főtt-pirított krumplit csinálhatsz, az melegítve is jó
most más nem jut eszembe...
Halas paradicsomos tészta tzatzikivel
Rizses hús koviubival
Csirkepörki nokival és ubisalival
Vadas krumplinudlival
Zöldséges tefölös csirkeragu rizzsel vagy kölessel
Lecsós szelet tarhonyával
Pásztortarhonya
Sült csirkecomb/karaj vele sült krumplival és zöldségekkel
Vadas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!