Mit főzzek az alábbi társaságnak kb 5000 Ft-ból?
Hagymaleves, melegítve is nagyon finom.
Csirkecomb kockára vágott krumplival. Krumplit kockára vágod, beleteszed egy tepsibe ,a csirkecombokat besózod és a krumpli közé kevered. Tegyél rá majorannát foghagymát és zöldségzöldet letakarod alufóliával és készre sütöd, egyszerű és finom.Egy kis olajjal is meglocsolhatod, ha nem elég zsíros a comb.
2. Én is hagymalevesre gondoltam :) Azt már többször készítettem, az menni fog. :D Az aszaltszilvás megoldás is jó, de az én párom nem szereti a gyümölcs+hús kombót, tehát ez kizárva. :)
Köszönöm az eddigi ötleteket, írjatok még! (Mindenkinek ment a zöld kéz :) )
Csirkemellet áztasd egy éjszakát fokhagymás tejbe. Másnap vágd vékony szeletekre, klopfold ki.
Mártogasd őket lisztbe, tojásba, majd reszelt sajtba.
A tepsi alját kend ki, majd fektesd bele a mellszeleteket. Önts nyakon főzőtejszínnel, szórd meg egy nagyon kicsi gyömbérrel majd mehet rá egy halom reszelt sajt és sütheted is.
Köretnek esetleg rizibizi.
Utolsó vagyok.
Azt hiszem kihagytam valamit, de nem emlékszem mit, bocsánat :)
Lehet, hogy kell még a tejszínhez tojás? Megpróbálom előkeresni a receptet.
Levesnek például brokkoli vagy fokhagymakrémlevest ajánlok.
Főételre már kaptál jó sok választ.
Egy jó tanács!
Nehezen emészthető ételekhez, könnyen emészthető köreteket készíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!