Normális szoptatás idelye alatt hogy nincs menzesz?
Figyelt kérdés
10hete szültem,és 4 hetet véreztem utánna.Most sajnos 2 hetet késik.Párommal védekeztünk,de lehet hogy terhes lettem?Van egy kisfiam őt is szoptattam,de vele rendessen megjött szülés után is.Köszönöm a válaszokat.2008. aug. 28. 13:25
1/1 anonim válasza:
Van akinek egész szoptatás ideje alatt nincs menszesze, így akár egy-két évig is. Én februárban szültem, de áprilisban már volt menszeszem, májusban pedig már újra teherbe estem. Ha nem akartok gyereket, mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ugyanis ő tud írni olyan fogamzásgátlót, amit szoptatás alatt is lehet szedni. Persze először meg kell győződni róla, hogy nem vagy-e terhes, ugyanis a szoptatás alatt is teherbe lehet esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!