Nem jól van a napirendünk mit csináljak? Alvás miatt csúszik, kimarad egy étkezés (11 h)
reggel 7 körül tápszer
10 után valahogy tízórai
itt elalszik, van hogy 12-13-ig
felkel ebéd, utána uzsonna(17-18 ó)
és megint elalszik, vacsizni, fürdeni fel sem kel, félálomban sem eszi az esti tápszert
9es vagyok.
nah az jó, lehet akkor egy délutáni séta meg is oldja a problémádat :) az én fiam még csak 9hós lesz, ő is kb 7kor kel, azt 9kor már alszik vissza kb 1.5 órát. általában nincs tízórai mert átalussza, ha meg akkor adom neki mikor felkel, 11-12 körül akkor csúszik minden. tehát nincs tízórai, ebéd 12kor azt kb 1-2 körül alszik kb 2 órát. 4-5között uzsonna, és ha itt nem megyünk el sétálni akkor 6-7 körül de legkésőbb 7kor már nagyon nyűgös. ő igaz nem alszik séta közben, de felfrissül. tehát kb fél7ig séta, még fél óra játék azt 7kor készülödünk a fürdéshez, fél 8kor fürdik eszik és alszik már 8kor.
szerintem próbáld délelőtt felkelteni. mivel nálatok az a baj hogy túl hamar elálmosodik nap végén így ebéd utánra lenne jó a nagyobb alvás. tehát kb 11-12 között alvás, tehát csak egy óra. játék, vagy séta, ebéd kis játék és alvás. vagy valami hasonló.
köszi a tanácsokat akkor délelőtt nemhagyom aludni
most amúgy így hogy jobban áttekintettem világos lett hogy 4 órát tud fent lenni ezért van így az alvása
tehát ha 7 kor kel 4 órát fent van, és így 11-kor elalszik
sacc 13 kor kel 4 órát fent van, pont 17 óra és alszik.
amikor kisebb volt napi 8 órát ha aludt össz vissz
most meg napi 8 at képes csak fent lenni..
jól írta korábban valaki valami olyasmit, mihelyst belejön valamibe az ember már kezdheti is az újat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!