Mi a véleményed róla, ha valaki lépten-nyomon úgy emlegeti a néhány hónapos kislányát, hogy cuna, cunás?
Figyelt kérdés
Szerintem közönséges, sőt sértő is.2015. ápr. 23. 08:04
1/12 anonim válasza:
Nem érdekel, ki hogyan égeti magát.
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy sokan közönségesnek érzik ezt, de viszonylag gyakori jelenség, hogy a szülők nemi szerveken nevezik a gyerekeiket. Hallottam már én is ilyeneket, hogy cunci, nunci, stb. Fiúknál is van kisfütyis, pöszörő meg hasonlók.
Na és amikor egy anyuka a fülem hallatára mondta egy másik anyukával beszélve annak a kislányára, hogy "szexi"? Ilyen is van.
Nincs nagy jelentősége.
3/12 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. Attól, mert gyerek, nem kéne így hívni. Ahogy felnőttként sem hívnak így a Szüleim, mert szerintem nagyon degradáló. Nekem van olyan ismerősöm, aki a lassan iskolás lányát is így emlegeti, még Facebookon is ☹ .
4/12 anonim válasza:
Én simán szoktam kis p.cs.snek hívni.
5/12 anonim válasza:
Kit érdekel, ennél sokkal borzasztóbb dolgok is vannak.
6/12 A kérdező kommentje:
3. válaszolóval értek egyet, szerintem is degradáló.
Ahogy felnőttként sem nevezzük így egymást, a gyerekeket is teljes értékű embernek kijáró tisztelettel kell kezelni.
Szerintem.
2015. ápr. 23. 14:04
8/12 anonim válasza:
Felnőttnél is simán használom. Miért sértő a legfontosabb testrésze?
9/12 anonim válasza:
8! Nehogy azt mondd már, hogy felnőttként így hívnak a szüleid? Ha igen, az azért elég fura.
3-as voltam
10/12 anonim válasza:
Nem lépten-nyomon ugyan,de szoktam Őt suni-muninak hívni.Leginkább baráti,ismerősi,és családi körben.És Ő már 2.5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!