Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek volt olyan, hogy a...

Veletek volt olyan, hogy a hibátokból majdnem történt valami baleset a babátokkal? Nem bírom feldolgozni, és hálát adni, hogy nem lett semmi baj.

Figyelt kérdés

Fürdés előtt játszottunk 8 hónapos kisfiammal, felemeltem magasba, ő pedig hirtelem a mellkasomnak feszaítette a lábát, és kilökte magát hátra, alig bírtam megtartani, ha elengedem, és hanyatt leesik onnan közel 2 m magasból nem is tudom mi lett volna, nagyon kevésen múlt. Azóta is teljesen kész vagyok lelkileg, nem is bírok másra gondolni, csak erre. Azon őrlődöm, hogy hogy lehettem ilyen felelőtlen hülye, miből gondoltam, hogy én meg bírok így tartani egy 8 kiós izgő-mozgó babát.

Történt már veletek ilyesmi?

2015. ápr. 22. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A lányom művei: a kiságya fölött volt a konnektor. Természetesen be volt dugózva. Ő úgy, ahogy volt, dugóstól, mindenestől az egészet kiszedte a falból. Vígan ült a darabokkal a kiságyban..

Kiszedte a légzésfigyelő zsinórját a matrac alól, és a nyakára tekerte. Utána áthúztam máshol a zsinórt, rácsavartam a kiságyra. 1 hét múlva megint... na, ekkor vettem ki alóla végleg. 9 hós volt.

1 hónaposan a párom rosszul rögzítette a hordozót a babakocsira, és, amikor toltuk be a kapun a küszöbön, lebillent róla előre, és bukfencezett 2 szabályos kört a betonon. Hála a Peg Perego hordozónak, és, h a fogantyú felfelé állt függőlegesen, plusz rajta volt a kupola is, nem lett baj. Nem is sírt a kisasszony. Az én reakciómat inkább hagyjuk, de el lehet képzelni. A kisfiam is emlegeti a mai napig, pedig már 2 éve volt.

2015. ápr. 23. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

- leesett az ágyról (egy másodpercre néztem félre)

- a fejére rántotta a fali telefont

- egyszer én is szájba rúgtam véletlen

- apja vitte a nappaliba, és ahogy hátrafordult, hogy kérdezzen, nekiütötte az ajtófélfának a lány fejét

- mellkasnak feszítés nekem is volt, meg utána sírás, mert irgalmatlanul megszorítottam a karját, hogy ne a betonon kössön ki

- korizáskor sikerült elesnünk, természetesen ő alul (felrepedt a szája)

- és apja, unokanővére meg ő szánkóztak, ami felborult, a gyerek legalul, rajta unokanővér, rajta apa és a szánkó - na, itt mondjuk, síró-havas gyerek ide vagy oda, leültem a röhögéstől :D

2015. ápr. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!