A Tenyérnyi gyerekek című film korhatára miért 18as? (koraszülött babákrók szól)
Ez lenne a film:
Erre a filmre mi a bánatnak 18as karika?
(már írtam a filmes témába, ott nem válaszoltak, hátha innét többen látták)
En is megneztem, koszonom a linket.
Nem sok ertelme van a karikanak igazabol. Csak az erti, akinek van gyermeke mar, ilyen karika viszont nincs. Egyaltalan nem korfuggo.. en fiatalabb vagyok nalad, kerdezo, de hidd el, hogy akinek babaja van, annak eszebe sem jutott a film minosege, stb, csak az, hogy 'koszonom, hogy az en babam idoben erkezett es makk egeszseges'. Borzalmas volt latni, ahogyan a tehetetlen szulok kuszkodnek a szavakkal, konnyekkel. Na meg azt, hogy az orvosok is sokszor tehetetlenek, mivel egyszeruen nincsenek meg a kello eszkozeik. Szivvel-lelekkel csinaljak ezt a mind fizikailag (gondoljunk csak az ejszakazasokra), mint lelkileg megterhelo munkat megfelelo eszkozok es nevetseges fizetes mellett. Le a kalappal, komolyan.
Azt javaslom neked, kerdezo, hogy terj vissza a filmre, ha mar megszuletett a gyermeked, at fogod ertekelni (azert ne a babavaras idoszakaban nezd meg, mert nem eri meg foloslegesen idegesiteni magad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!