Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Tenyérnyi gyerekek című...

A Tenyérnyi gyerekek című film korhatára miért 18as? (koraszülött babákrók szól)

Figyelt kérdés

Ez lenne a film:

[link]

Erre a filmre mi a bánatnak 18as karika?

(már írtam a filmes témába, ott nem válaszoltak, hátha innét többen látták)

2015. ápr. 21. 22:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Amíg messze a gyermekvállalás, addig ezt meg sem lehet érteni.

Akinek már van gyermeke, de nem érintett a témában, az hálát ad mindennek és mindenkinek, hogy velük ez nem történt meg, aki pedig érintett, az egy életre magában hordozza a fájdalmat. Ezért ráz meg mindenkit ez a film, szinte kivétel nélkül.

2015. ápr. 23. 11:29
 22/32 anonim ***** válasza:
Mint már írták fentebb,ez nem a SOTE-ra van kihegyezve,és nem a különböző koraszülött intenzív osztályokra.Ez a KORASZÜLÖTT-ségről,annak minden nehézségéről,aggodalmáról,bizakodásáról szól.A maga valójában,egyszerűségében,örömével,bánatával bemutatva.Szerintem tökéletesen sikerült.A film minden percében hálát adtam az égnek,hogy mindhárom gyerekem időre,és egészségesen született.Nekem van ismerősöm,aki 10 naposan elveszítette a korababáit(iker kislányok voltak)szintén a SOTE-n.Ne tudd meg,hogy milyen heroikus küzdelmet vívnak nap,mint nap!De persze csak a ku*va stadionokra kell a pénz!
2015. ápr. 23. 14:15
 23/32 anonim ***** válasza:
Hatalmas off, de tudna valaki segiteni abban, hogy hol tudom ezt a filmet megnezni online?
2015. ápr. 24. 00:14
 24/32 anonim ***** válasza:
Es igen, sokszor a karika nem a filmben lathato jelenetek miatt van, vagy tragar beszed miatt, stb, egyszeruen a tartalom miatt. Mert valoszinuleg kell egy bizonyos erettseg a film megertesehez. Hiaba vannak benne kisbabak, a kommentekbol itelve ezt a filmet csak az erti igazan akinek van mar gyereke.
2015. ápr. 24. 00:21
 25/32 A kérdező kommentje:

65%os, fent van Youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=UiKODeJqKu0&list=PLZ0dmyEz_w..

(bár én nem itt néztem)

2015. ápr. 24. 01:47
 26/32 anonim ***** válasza:
Hát te tényleg várjál még ezzel a filmmel pár évet, mert neked abszolút nem jött át a lényeg.
2015. ápr. 24. 08:06
 27/32 anonim ***** válasza:
Le a kalappal az anyukák és apukák előtt is, hogy ilyen összeszedettek a videón. Nekem meg itt potyognak a könnyeim, kis drágák!
2015. ápr. 24. 08:14
 28/32 anonim ***** válasza:

kérdező, te nagyon nem érted ezt a dokumentum filmet.

ezt nem megrendezték és színészek játszották el...

ez maga a valóság! a stáb 3 hónapra beköltözött a SOTE-ra, amit látsz az nem film, hanem az úgy akkor történt! és ezt felvették... azok a szülők akik bevállalták, azokra vágták össze. és nem a SOTE-ra van kihegyezve, hanem ők elfogadták ezt, hogy bemehetnek forgatni, sőt még válaszoltak is, elmondták a véleményüket és abban reménykedtek, hogy a film után talán valami támogatást kapnak. nem mert ők a hű de szuper kórház hanem mert el vannak maradva az életmentő készülékekkel!

nagyon szomorú, hogy 21 évesen ez nem jut el hozzád. pedig akinek korababája van, az úgy ahogy a filmben van, pont azt éli át, hisz azt vették fel!

2015. ápr. 24. 17:33
 29/32 anonim ***** válasza:
És nem mellesleg-sajnos-a tragédiától sem mentes a film.A kis ember,aki a 24. hétre született-otthon,rossz szociális körülmények között,eltitkolt terhességből-meghalt.Amikor a Doktornő UH-on nézte,és azt mondta:"itt nincs vese,itt sincs,csak bele vannak....tegyétek át hagyományos lélegeztetésre....sajnálom".A Doktor(doktor?vagy ápoló?)sírt.Gondolom ez volt a baba "halálos ítélete".Ám előtte még Ő elmondta,hogy szerencsére olyan sok fájdalomcsillapítót kap a pici,hogy nem érez az egészből semmit.Borzasztó volt látni az inkubátort,amiben még járt keze-lába a kicsinek,a Doki az ablakban állt és nézett kifelé....a zene mindent elmondott a következő percek,órák? történéséről.
2015. ápr. 24. 19:26
 30/32 anonim ***** válasza:
bele=belek vannak
2015. ápr. 24. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!