A Tenyérnyi gyerekek című film korhatára miért 18as? (koraszülött babákrók szól)
Ez lenne a film:
Erre a filmre mi a bánatnak 18as karika?
(már írtam a filmes témába, ott nem válaszoltak, hátha innét többen látták)
Amíg messze a gyermekvállalás, addig ezt meg sem lehet érteni.
Akinek már van gyermeke, de nem érintett a témában, az hálát ad mindennek és mindenkinek, hogy velük ez nem történt meg, aki pedig érintett, az egy életre magában hordozza a fájdalmat. Ezért ráz meg mindenkit ez a film, szinte kivétel nélkül.
65%os, fent van Youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=UiKODeJqKu0&list=PLZ0dmyEz_w..
(bár én nem itt néztem)
kérdező, te nagyon nem érted ezt a dokumentum filmet.
ezt nem megrendezték és színészek játszották el...
ez maga a valóság! a stáb 3 hónapra beköltözött a SOTE-ra, amit látsz az nem film, hanem az úgy akkor történt! és ezt felvették... azok a szülők akik bevállalták, azokra vágták össze. és nem a SOTE-ra van kihegyezve, hanem ők elfogadták ezt, hogy bemehetnek forgatni, sőt még válaszoltak is, elmondták a véleményüket és abban reménykedtek, hogy a film után talán valami támogatást kapnak. nem mert ők a hű de szuper kórház hanem mert el vannak maradva az életmentő készülékekkel!
nagyon szomorú, hogy 21 évesen ez nem jut el hozzád. pedig akinek korababája van, az úgy ahogy a filmben van, pont azt éli át, hisz azt vették fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!