A Tenyérnyi gyerekek című film korhatára miért 18as? (koraszülött babákrók szól)
Ez lenne a film:
Erre a filmre mi a bánatnak 18as karika?
(már írtam a filmes témába, ott nem válaszoltak, hátha innét többen látták)
A film szereplői ezt bevállalták??? Az ember minden vagyonát + a 1/2 kezét odaadná, csak ne legyen ilyen tenyérnyi gyermeke. Itt nem a szereplés a lényeg, hanem az, hogy az emberek jobban megértsék, átérezzék ennek a lényegét.
Ha 21 vagy, és így fogod fel, lehet hogy a 18-as karika is kevés ehhez a dokumentumfilmhez.
Néztem egy ilyen filmet, nem tudom, ez az a film- e. De el tudom képzelni, hogy ha nem is, akkor kábé olyan. A 18 as karika kell oda.
Úgy írod, mintha hollywoodi filmet vártál volna. Ez a valóságról szól, a valóság pedig "ennyi" ha neked ez kevés, nézz mellé még pár horrort.
Elképzelhetőnek tartom, hogy más városba, más PIC-re nem engedték volna be a forgatócsoportot.
Ahol mi voltunk, még az anyukák is csak naponta 6x 1/2 órára mehettünk be a babához. Ide biztosan nem mehettek volna be forgatni.
Meg ez a dokumentumfilm nem a koraintenzív osztályokat hívatott bemutatni, hanem magát a túl korán indult életeket, azokat akik erejükön felül is megtesznek mindent a picike babákért, a szülők szenvedéseit, örömeit minden egyes túlélt nap miatt, .... és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!