Naponta hány órát olvasol gyermekednek? és föképp
mikor olvasol (napszakra gondolok) mik a kedvenc mesekönyv
amit szivböl ajánlanál? hány éves a gyermeked? K
A kicsi 3,5 éves, a nagynak már nem mesélek, ő olvas (de vele is így csináltam).
Ebéd utáni alvásnál, és este szoktam mesélni rendszeresen, egyébként meg akkor, ha kéri.
A rendszeresnél értelemszerűen eleinte rövid, később egyre hosszabb, vagy több mesét olvastam/olvasok. Órára nem tudom, de este a leghosszabb összefüggő idő, kb. 3 Bogyó és Babóca hosszúságú, vagy Pöttyös Panni mesékből 1-2, vagy egy rövidebb mesekönyv, vagy folytatásosból 1-2 fejezet. Kb. fél óra lehet.
2015. ápr. 15. 17:48
13/15 anonim válasza:
Esti fürdetésnél van mese, meg a hétvégi délutáni alvásnál. Ez fix. De sokszor van, hogy ha hazajövünk oviból, akkor kéri, h olvassunk. Esti alvásnál nincsmese, mert együtt alszuk, és motyog a tv.
A fiam 3,5 éves, bogyó és babóca még mindig nagy kedvenc, meg bartos erika verses kötetei. Néha beesik egy kis franklin, hupikék.
2015. jún. 28. 14:40
14/15 anonim válasza:
Én nem vagyok anya, de remélem kielégítő választ tudok adni: Nekem anyukám, amikor gyerek voltam minden este olvasott. Általában ezek 5-10 perces mesék voltak, elalvás előtt. Volt egy könyvünk, 5 perces kutyás és dzsungeles mesék voltak benne, szép képekkel. Illetve a micimackó sorozat is megvolt könyvben, azt is gyakran olvasta. Amikor megtanultam olvasni, anyukám gyakran segített, együtt olvastuk a kedvenc meséimet.
2015. jún. 28. 16:18
15/15 anonim válasza:
Minden este olvasok kb. félórát a gyerekeknek, 6, 4 és 2 évesek. Napközben is előfordul, hogy hoznak egy-egy könyvet, hogy "Anya ezt olvasd el". Mostanában Berg Judit könyveit (Cipelő Cicák és egy tündéres sorozat a nagyobbaknak, Maszat történetei a kisebbeknek), Boribont, Pöttyös Pannit is szívesen hallgatnak mostanában. A nagynak szoktam ifjúsági regényt is már olvasni. Gyerekkönyvtárba járunk, nagylányom mindig kivesz egy Disneys-tündéres-hercegnős könyvet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!