Melyik név tetszik jobban, az Elena vagy a Grace? Egyéb kedvenc?
Figyelt kérdés
Milyen külföldi neveket találtok szépnek? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. ápr. 12. 09:10
3/10 anonim válasza:
Szerintem az Elena nagyon szép, sok magyar vezetéknévhez is illik.
4/10 anonim válasza:
Mindkető gyönyörű, mind a kettőt adnám: Elena Grace.
6/10 anonim válasza:
Mindkettő szép, de ha magyar vezetéknévhez nézném akkor Elena mindenképp. Ha lesz lányom egyszer, már ki is választottam 2. névnek. :) De a Grace nem igazán klappol magyar vezetéknévhez, de nagyon szép. Nekem tetszik a magyar megfelelője a Gréta is! :)
8/10 anonim válasza:
Mi külföldön élünk, és a kislányunk Rhiannon. :)
De a kettő közül a Grace tetszik jobban. Ismerek egy Gracie-t, szőke hajú, kedves, vidám kislány.
9/10 anonim válasza:
Pl. a Mária is külföldi eredetű név (héber), mégis sokan használják magyar keresztnévhez. Unom már a begyöpösödött gondolkodást sok honfitárstól. És a sok Máriát, Jolikát, Terikét, Sárikát, Józsit, Bélát is magam körül. Amiből megjegyzem, csak a Béla magyar név.
Egyébként tetszik pl. az Abigail, Adele, Alyssa, Amelia, Beatrix, Camilla, Cassidy, Charlotte, Chloe, Claire, Eleanor, Faith, Karin, Kendra, Lillian, Olivia, Paige, Scarlett, Tabitha, Vanessa, Zoe.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és az ajánlott neveket is :3 Angol vezetéknévvel, és úgy gondolom, hogy az Elena Grace együtt nagyon szép. Még egyszer köszönöm!
2015. ápr. 22. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!