Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen az 5. baba neve?

Mi legyen az 5. baba neve?

Figyelt kérdés
Már van egy Viktóriánk, egy Veronikánk, egy Vivienünk és egy Violánk és az ötösik is csaj lesz, szóval maradunk a V betűs névnél. Felmerült a Valentina és a Valéria is, bár az utóbbi annyira nem tetszik. A Vivien név is kizárva. Nektek emlyik tetszene?

2015. ápr. 12. 20:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszi, néha nem könnyű, de nagyon megéri :) Apuka meg mindegyik terhességnél lányt akart, imádja őket, nagy a szerelem az összes csajszival:)

Vanda nekem is megtetszett. De még gondolkodunk.:)

2015. ápr. 14. 08:50
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc V betűs nevem a Vilma.

Szerintem nagyon szép, ha elvonatkoztatok a Flintstones vagy Scoobydoo mesétől, de amúgy se jutott róla eszembe, csak már leszólták egyszer és azóta csak halkan merem mondani, hogy nekem tetszik.

A másik ami még tetszik az a Vanda, a többi annyira nem.

2015. ápr. 14. 15:40
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Violetta :) szerintem gyonyoru :d
2015. ápr. 15. 15:12
 24/27 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem Viola mellé nem illik a Violetta. A szabadon maradt V betűs nevek közül egyedül a Vanesszát tartom elfogadhatónak. A Villő nem illik ezekhez a nevekhez, de amúgy sem valami szép.
2015. ápr. 16. 17:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Valentina vagy Vanda, nekem ezek tetszenek.:) Egyébként tényleg nem sok V betűs lánynév van, de látom eddig megoldottátok.:D Sok boldogságot és gratulálok a lányokhoz.:)
2015. ápr. 19. 17:12
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Megírod majd, hogy mit választottatok? Nagyon kíváncsi vagyok :))
2015. ápr. 26. 16:34
 27/27 A kérdező kommentje:
A Valentina győzött. Köszönjük mindnekinek!
2015. máj. 11. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!