Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen az 5. baba neve?

Mi legyen az 5. baba neve?

Figyelt kérdés
Már van egy Viktóriánk, egy Veronikánk, egy Vivienünk és egy Violánk és az ötösik is csaj lesz, szóval maradunk a V betűs névnél. Felmerült a Valentina és a Valéria is, bár az utóbbi annyira nem tetszik. A Vivien név is kizárva. Nektek emlyik tetszene?

2015. ápr. 12. 20:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A Vanda olyan kis vagány és nekem tetszik az egyszerűsége is.
2015. ápr. 12. 21:29
 12/27 anonim ***** válasza:
Véda
2015. ápr. 12. 21:55
 13/27 anonim ***** válasza:
Esetleg Virgínia?
2015. ápr. 12. 22:44
 14/27 anonim ***** válasza:
Vanessza szerintem tökéletes.
2015. ápr. 12. 22:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Vanda.
2015. ápr. 13. 09:55
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
Véda, Vanessza szép név jókat írtak a válaszolók. Villő, Virginía még szépek. A többi név amiket látok a legújjabb anyakönyvezhető neveknél azok nagyon kacifántosak, pl: Vadvirág, Valencia, Vélia, Velmira, Vendelina, Veréna, Verita, Verna, Véta, Víta, Vitolda és ilyen jellegű nevek. Nem sok V betűs lány név van.
2015. ápr. 13. 10:21
 17/27 anonim ***** válasza:
Vanda esetleg ?
2015. ápr. 13. 11:15
 18/27 anonim ***** válasza:

Vénusz

Villő

Véda

Vanda

Vanessza

az általad írtak már nem annyira tetszenek.... de az eddigi névválasztásaitok nagyon :)

2015. ápr. 13. 11:45
 19/27 anonim ***** válasza:

Valéria szerintem illik is, mert kb olyan hosszú is, mint a többiek neve. Szerintem szép és a Vali is olyan jó becenév. Meg nem is olyan hétköznapi név, nekem nagyon tetszik.

A Valentina tetszik még a Vanda Véda Villő és Véda olyan rövid nevek nekem az eddigi meglévő kislányok nevei mellé. :)

Gratulálok az 5.babához!! Ráadásul 5lány!!! Hihetetlen, nemsemmi!!

(nálunk nekem és tesómnak is 3-3fia van! :)))

2015. ápr. 13. 21:12
 20/27 anonim ***** válasza:

5. gyerek, ráadásul mindegyik lány.... hát megemelem virtuális kalapomat, de komolyan! Apának jó dolga lehet, hogy ennyi nő veszi körül :)

Vanda, szerintem is nagyon vagány név. Én biztos ezt választanám, gyakorlatilag az egyetlen V betűs lánynév, ami igazán bejön :)

2015. ápr. 13. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!