Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik nem...

Vannak itt olyanok akik nem merik elmondani a szülőknek, hogy babát várnak, mert tudják, hogy ki fognak borulni? 27é/8 h km

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 19:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nálad ez a gond?
2010. febr. 19. 19:56
 2/21 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2010. febr. 19. 19:57
 3/21 anonim ***** válasza:
A szüleid ki fognak borulni, ha megtudják, hogy babát vársz? Bár a korod miatt furcsállanám...
2010. febr. 19. 19:59
 4/21 anonim ***** válasza:

Légyszi, fejtsd ki bővebben, hogy miért borulnának ki. Nincs megfelelő háttér, munkahely, vagy friss a kapcsolat és azért bizonytalanok?

Én is 27 vagyok, van egy 5 hónapos csodálatos kisfiam. Az én anyukám volt az első, akinek elmondtam, hogy 2 csíkos lett a teszt. A páromnak csak 4 nappal később, mikor már orvos is megerősítette a tényt. :D

Mi albérletben laktunk, anyukám külföldön dolgozik, úgy volt, hogy megyek ki hozzá dolgozni, legalább 1 évet, hogy tudjunk lakást venni. Ezt borította a fiam. Ezért is hívtam anyukámat, hogy most mi lesz... Ő nyugtatott, hogy nincs semmi probléma, majd lesz valahogy, megoldunk mindent. Nagyon örült neki. A párommal akkor 2 éve voltunk együtt, március 1-jén lesz a 3. évfordulónk. :D

Igaz, nem élünk luxusban, de szeretjük egymást, anyukám támogat, amiben tud. Apámmal évek óta nem beszéltem, de úgy hallottam vissza, hogy várja már, hogy megnézhesse az unokáját, majd tavasszal, ha már jó idő lesz, akkor levisszük hozzá megmutatni (hozzánk nem jöhet).

Bátorság, biztos nem fogják leharapni a fejed! :D

2010. febr. 19. 20:59
 5/21 anonim ***** válasza:
szia! 29 éves voltam mikor teherbeestem,3 hós volt még csak a kapcsolatom. Anyum ép kórházban volt,azt se tudtam hogyan mondjam el. A friss kapcsolat miatt aggodtam csak. Igy beletettem egy boritékba az első uh felvételt,rá írtam h szia mami,és megcimeztem a boritékot a nevére,és bevittem neki a kórházba,h fontos levele érkezett ,nézze meg. Mikor kibontotta,folytak a könnyei,a mai napi a pénztárcájába hordja a képet, a fiam már 19 hós. Nagyon örült neki. Apum sajnos előtte halt meg hónappal,igy neki már nem tudtam elmondani...
2010. febr. 20. 09:24
 6/21 A kérdező kommentje:
A párom is meg én is dolgozunk ő is és én is 27 évesek vagyunk.Együtt vagyunk 1,5 éve együtt lakunk szeptembertől. Csak simán gyűlölik a páromat.Amióta öszzeköltöztünk nem találkoztak vele én járok hozzájuk.Apukám azt mondta, hogy kölyökkel a környékükre se menjek..
2010. febr. 23. 07:44
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem leszek túl kedves.Csessze meg az olyan nagyszülő aki a saját vérét leköjközi,és inkább látni sem akarja,mert neki nem szimpi az apuka.Ha kiborulnak boruljanak,vagy megbékélnek,vagy nem,ha az utóbbi történik akkor magas ivből sz@rjál rájuk,mert rámegy a kapcsolatod ha még lassan 30éves fejjel is a szülőknek akarsz megfelelni.
2010. febr. 23. 08:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Bármi is a szüleid kifogása a párod ellen, nagyon csúnya a hozzáállásuk, hiszen az a megfogant pici az ő vérük is! Ráadásul semmiről nem tehet, nem ő kérte az életét, kapta és kész és joga lenne normális nagyszülőkhöz is!

Ne hagyd, hogy a szüleid elrontsák ezt a boldog-izgatott babavárós időszakot! Ha nem kérnek az unokából, az az ő butaságuk (inkább nem használok csúnyább szót), de te csak örülj neki - a gyermek a legcsodálatosabb, ami történhet egy nővel az életben!

2010. febr. 23. 08:18
 9/21 anonim ***** válasza:
Azt azért nem szabad elvárni, hogy hipp-hopp egyből kedveljék a fiút, mert a szíved alatt dobog egy kis szív. Ez egy hosszú folyamat része.
2010. febr. 23. 09:11
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csak megerősítettetek abban amit gondolok erről..ha nem tudnak velem örülni akkor nem foglalkozom velük.
2010. febr. 23. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!