Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te, hogy oldanád meg ezt a...

Te, hogy oldanád meg ezt a szituációt?

Figyelt kérdés

Második gyermekemet várom, de az első gyermekem születése se volt zökkenő mentes a családom részéről.

Az elsőnél 32 hetesen tudtam meg egy véletlen beszélgetés után, hogy a Páromnak van egy 3-as iker fiai az előző házasságából, Én elfogadtam, de egy picit bántott a dolog, hogy nem az elején tudtam meg. De a szüleim a mai napig szurkálják a kést, ha éppen olyan hangulatuk van!

Most azért szúrták legutóbb belém, mert kiderült, hogy a Kistesó fiú lesz, a Férjem nevét szeretném adni, de már az előző házasságból, ott már az egyiket úgy hívják.

Ez elméletileg nem ütközne akadályokba, hisz felnőtt korában, úgy is mindig az első kérdés bármilyen helyzetben, az Anyja neve mi.

Csak szüleim azt javasolták, hogy, mi lenne, ha a szülőszobában véletlenül mégis csak másik nevet mondanék?!

Én teljesen kiakadtam ezen, hogy gondolják? Hogy néznék a férjem szemébe? Mit gondolna Rólam, ha megtenném?

Nem tesszük meg, választottunk egy másik nevet!

Téged nem bántana, ha ilyenek lennének a szüleid?

2010. febr. 19. 16:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

már az is sok mindent elmond, hogy 34 évesen volt esze a pasidnak egy 22 éves lányt megszédíteni...

pedig nem tűnsz butának... de azért felnyithatná végre valaki a szemed...

2010. febr. 19. 20:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Egyetertek az elottem valaszolokkal es megertem a szuleidet is.En a lanyomnak biztos nem egy ilyen ferfit tudnek elkepzelni majd,ne csodalkozz a hozza allasukon.

Es igaza van annak aki azt mondta h az elso vagy masodik randin kellett volna elmeselni a parodnak h 3! gyereke van!

Ezek szerint nagyon nem egyenes ember!

Es igen,furcsa az is h 2 gyereket is ugyanugy fogjak hivni.Ha nem tetszik az apad neve akkor valasszatok egy masik nevet es meg van oldva a problema.Ennyi!

2010. febr. 19. 22:53
 23/23 anonim ***** válasza:
nos, vagy nagyon pénzes a párod...vagy nagyon naiv vagy...
2010. febr. 20. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!