Roma kisbabát szeretnék, de párt magamnak nem. Hogy valósítsam meg?
Én sem a tiédet... Nyilván nincs garancia hogy apuka mindig ott marad (nekem sem volt amúgy, és én épp ezért örülök hogy az én gyerekemnek lesz, semmi pénzért nem fosztanám meg ettől önként), de így nekikezdeni ne haragudj de önzés. Az meg hogy szegényt csúfolni fogják már az oviban is borítékolható. Még ha tényleg örökbe fogadnál egy roma kisgyereket az ok, de te kijelentetted hogy neked tetszik(!) és ezért legyen roma. nekem is tetszenek az olasz gyerekek, mégsem aszerint választottam férjet, hanem szőke zöld szemű lett, de ketten boldogan várjuk teljes családban a babánkat, mert neki is ez a jó. Az meg hogy felcsináltatom magam csak mert nekem tetszik a kreol bőr, már ne is haragudj, de ez tényleg nem olyan hgy te kitalálod milyen legyen és olyan lesz a gyerek.
A másik amiért én félnék az örökbefogadástól is a helyedben, hogy nagynénémék örökbe fogadtak egy roma kisbabát, mert nekik azonnal kellett, rá pár hónapra terhes is lett. A kislányt 3 hónapos kora óta nevelik, 16 évesen lelépett és most egy cigányputriban én huszadmagával, szülni készül 17 évesen és ott húzza le a "szüleit" pénzzel ahol tudja. Nem tudhatod honnan jön, és mit hoz magával örökbefogadásnál.
Ez olyan vicces kérdés, akarok egy cigány kislányt de egy cigány férfit nem. Most akkor elítéled őket vagy nem?
Ha úgy véled hogy vannak köztük normálisok miért nem kezdesz kapcsolatot egyel?
Mi lesz ha felnő a gyerek és keresi az apját? A családi kötelékek nagyon fontosak, és nagyon érzékenyen érintheti.
Persze sokan nőnek fel apa nélkül de miért kell hogy ez tervezett is legyen? Meg komolyan, oké el tudom fogadni hogy apám nem akart engem, de hogy hangzik hogy anyám nem akarta hogy az apám az apám legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!