Roma kisbabát szeretnék, de párt magamnak nem. Hogy valósítsam meg?
"Menj el vmi falubálra"
Ez nagyon tetszik:D
*dehogy szépek
barna bőr, nagy barna szem, szétcsúszott fej, én láttam már c babát, ahogy eszik is..fúúj
tényleg hanyagold ezt a témát szerintem ,aki ilyen kikötéseket tesz ,hogy roma kislány akarok,annak inkább egy játékbaba kéne akit kénye-kedve szerint fésülget meg öltöztet és akkor abban lehet gyönyörködni.engem már az is bosszantott a terhességem elején,mikor anyósom 20x elmondta ,reméli hogy kisfiú....
egyébként az örökbefogadás ilyen téren azért gáz mert a kisebbségieknél sok beteg gyerek van ,még ha látszatra nem is ,akkor is átlagban gyengébb képességüek ,a hiányos táplálkozás ,cigizés miatt.nem akarok àltalánosítani csak én ezt láttam a környezetemben
Akkor már fogadhatsz örökbe. És tény, hogy a cigány babákért nem tolonganak, úgyhogy elég hamar lehet babád. Persze előbb tanfolyamot kell végezni, megvizsgálják, hogy alkalmas vagy-e, alkalmasak-e a körülményeid, aztán utána jöhet a baba. Úgyhogy én nem is strapálom magam azzal, hogy meggyőzzelek róla, hogy a te motivációd édes kevés egy gyerek felneveléséhez, ez majd úgyis eldől a folyamat során. És még az is lehet, hogy tévedek, és igazából tök jó szülő leszel, fene se tudja :)
Ja, a másik, hogy lehetsz nevelőszülő, vagy hivatásos nevelőszülő is, nézz utána mindkettőnek. Igaz, nevelőszülőként benne van a pakliban, hogy visszagondozzák a gyereket a vér szerinti szülőkhöz, de őszintén szólva ez nem túl gyakori. Viszont a kapcsolattartást elő kell segítened.
Akkor gyere le baranyába, elég sokan vannak.
Aztán később ne csodálkozz, hogy senkinek nem kellesz roma gyerekkel. Meg azon se, ha a gyereked megutál, mert miattad soha nem lesz igazi apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!