Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Roma kisbabát szeretnék, de...

Roma kisbabát szeretnék, de párt magamnak nem. Hogy valósítsam meg?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon tetszettek a roma kisgyerekek, főleg a lányok. Ezért úgy gondolom, hogy én egy romától szeretnék gyereket. De párt magamnak nem, főleg nem romát nem szeretnék. Hogy valósitsam meg? Mert az oké, hogy hogy megismerkedek valakivel és lefekszünk, de mia garancia hogy utáa nem jár a nyakamra? Azt sem szeretném ha tudna a babáról.
2015. ápr. 8. 13:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
de kapnál babát, egyedülállóként is. a roma babákért nem versenyeznek az örökbefogadók, és ha országos listára jelentkezel szerintem egy éven belül kaphatsz is.
2015. ápr. 8. 13:55
 12/29 anonim ***** válasza:
46%

"Menj el vmi falubálra"

Ez nagyon tetszik:D

2015. ápr. 8. 13:57
 13/29 anonim ***** válasza:
27%

*dehogy szépek

barna bőr, nagy barna szem, szétcsúszott fej, én láttam már c babát, ahogy eszik is..fúúj

2015. ápr. 8. 13:58
 14/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hány éves vagy?
2015. ápr. 8. 14:01
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

tényleg hanyagold ezt a témát szerintem ,aki ilyen kikötéseket tesz ,hogy roma kislány akarok,annak inkább egy játékbaba kéne akit kénye-kedve szerint fésülget meg öltöztet és akkor abban lehet gyönyörködni.engem már az is bosszantott a terhességem elején,mikor anyósom 20x elmondta ,reméli hogy kisfiú....

egyébként az örökbefogadás ilyen téren azért gáz mert a kisebbségieknél sok beteg gyerek van ,még ha látszatra nem is ,akkor is átlagban gyengébb képességüek ,a hiányos táplálkozás ,cigizés miatt.nem akarok àltalánosítani csak én ezt láttam a környezetemben

2015. ápr. 8. 14:13
 16/29 A kérdező kommentje:
Én 26 éves vagyok.
2015. ápr. 8. 14:13
 17/29 anonim ***** válasza:

Akkor már fogadhatsz örökbe. És tény, hogy a cigány babákért nem tolonganak, úgyhogy elég hamar lehet babád. Persze előbb tanfolyamot kell végezni, megvizsgálják, hogy alkalmas vagy-e, alkalmasak-e a körülményeid, aztán utána jöhet a baba. Úgyhogy én nem is strapálom magam azzal, hogy meggyőzzelek róla, hogy a te motivációd édes kevés egy gyerek felneveléséhez, ez majd úgyis eldől a folyamat során. És még az is lehet, hogy tévedek, és igazából tök jó szülő leszel, fene se tudja :)

Ja, a másik, hogy lehetsz nevelőszülő, vagy hivatásos nevelőszülő is, nézz utána mindkettőnek. Igaz, nevelőszülőként benne van a pakliban, hogy visszagondozzák a gyereket a vér szerinti szülőkhöz, de őszintén szólva ez nem túl gyakori. Viszont a kapcsolattartást elő kell segítened.

2015. ápr. 8. 17:08
 18/29 anonim ***** válasza:
Fogadj örökbe. Ha kifejezetten romát kérsz, még hamarabb is összejöhet. Ismerősék 4 hónap után kaptak kislányt.
2015. ápr. 8. 17:45
 19/29 A kérdező kommentje:
Sajátot szeretnék.
2015. ápr. 8. 17:59
 20/29 anonim ***** válasza:

Akkor gyere le baranyába, elég sokan vannak.

Aztán később ne csodálkozz, hogy senkinek nem kellesz roma gyerekkel. Meg azon se, ha a gyereked megutál, mert miattad soha nem lesz igazi apja.

2015. ápr. 8. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!