Mi a foglalkozásotok, kedves Anyukák?
Figyelt kérdés
Mi a végzettségetek?2015. ápr. 6. 06:56
11/34 anonim válasza:
Én pszichológus, a férjem ügyfélszolgálatos egy multinál. Olyan 300-350 ezer a bevételünk. Nem sok, de megelégszünk vele, lehet még rosszabb is.
12/34 anonim válasza:
Mi is mind a ketten mérnökök vagyunk.
13/34 anonim válasza:
jelenleg gyes-en vagyok (gyermekfelügyelő vagyok amúgy egy családi napköziben) férjem informatikus 3 munkahelye van, tehát nem az én gyesem-fizetésem a mérvadó :)
14/34 anonim válasza:
Én fiókvezető voltam mielőtt eljöttem szülni, párom villamosmérnök. Mi kb 400 ezeret kapunk havonta + negyedévente ha van teljesítménypénz (+1 havi)
15/34 anonim válasza:
Agrármérnökként diplomáztam, de most marketing aszisztensz vagyok. A férjem szoftverfejlesztő.
16/34 anonim válasza:
Férjem boltvezető, nekem érettségim van.
17/34 anonim válasza:
A férjem orvos én asszisztens vagyok.
Mindketten magánklinikán dolgozunk, szóval jóval több pénzt kapunk, mint ha állami kórházban dolgoznánk.
18/34 anonim válasza:
védőnő vagyok a férjem pedig ügyvéd
19/34 anonim válasza:
Parapszichológus végzettséggel szellemi szabadfoglalkoztam: cigány gyerekek felzárkóztatása, ezt ingyen végeztem, a férjem cukrász.
20/34 anonim válasza:
A férjem egyetemi tanár. Emellett angol nyelvet (is) oktat.
Nekem logisztikai végzettségem van (okj). 8 éve vagyok egy multinál, ahol vezetői beosztásban dolgozom immáron 6 éve.
A havi bevételünk fél millió felett van. Ebből a férjem hozza haza a "többet". Egy kasszán vagyunk, nálunk nincs "te pénzed, én pénzem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!