Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mit dolgozik a...

Anyukák, mit dolgozik a férjetek, hogy csak késő este jön? Nem tudtok ezen változtatni valahogy?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor olvasom itt, hogy az anyukák egész nap egyedül vannak, mert a férj késő estig dolgozik. Minden nap túlóráznak? Én bevallom, nem nagyon bírnám ezt, inkább legyen kevesebb pénz, de így ez milyen családi élet, hogy az apuka szinte nem is látja a gyerekét? Ne értsétek félre, nem bántani akarok senkit, gondolom, hogy nem jókedvéből csinálják, de nekem nagyon furcsa, hogy ilyen sok apuka dolgozik reggeltől késő estig, nem értem hogy bírja ezt az apuka is, anyuka is, gyereknek is rossz, hogy nem is látja az apját..
2015. ápr. 2. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ferjem egy nagy resort hotel 7 reszlegenek igazgatoja, es a vezerigazgato helyettese egyben.Szinte mindig este 11 utan vegez.Viszont a szalloda szezonalisan uzemel, igy telen itthon van :-)
2015. ápr. 3. 00:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdésedet! Mi benne a furcsa? Ha valaki min. 8 órát dolgozik, akkor a munkába járással együtt már el is megy a napja. Nem csak az apukák dolgoznak különben, hanem az anyukák is, ha már visszamentek gyedről, gyesről. Onnantól meg logisztika, hogy mikor ki megy a gyerekért, gyerekekért a megfelelő intézményekbe.

Az átlag magyar családokban így van. Te hogy élsz kérdező, vagy hogy nőttél fel?

2015. ápr. 3. 06:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem reggel 7-kor indul itthonról és ha nem túlórázik, akkor háromnegyed 6-kor ér haza este. Ez azért nem olyan késő, de van, hogy szombaton is dolgozik és nem ritka a túlóra sem. Az egyik legnagyobb multinál kommunikációs szakember.
2015. ápr. 3. 07:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozó, szombat-vasárnap is dolgozik, hétköznap pedig kb. 10-ig, hogy el tudja végezni a munkákat. Borzasztó az egész, jelenleg esély sincs a váltásra.
2015. ápr. 3. 07:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Az én párom jelenleg mezőgazdaságban dolgozik.Télen is van munkája,ezzel nincs gond.

A baba előtt reggel 7től este 7ig dolgozott.Ez várná a továbbiakban is,de sikerült megbeszélnie,hogy nem lesz így jó.( nagyon rendes a főnöke) Dolgozhatna a szakmájában is: víz és csőhálózat szerelőként,akkor meg az országban ide-oda utazhatna,talán hétvégén látnánk...inkább nem.

Én busz vezetőként hajnal 3/4 5 körül indultam itthonról a munkahelyemre és este fél 9-re értem haza heti 5 napon át+ a szombat néha,ami szintén 5 körüli kezdéssel és este 6-os végzéssel járt.Nincs messzire a munkahelyünk,15 perc autóval,ez szerencse.

Mióta megvan a baba,a párom csak 6 órában dolgozik,délelőttönként,én csinálok egy sulit délutánonként,hogy egyszer majd talán "normális" munkarendben dolgozhassak.

Nálunk én (anyuka) leszek az,aki alig látom a családot,ha vissza megyek dolgozni.Más lehetőség erre nem nagyon van,így is 100 ezernél alig keresek többet és napi 14-15 órát,havi 260-280 órát is ott vagyok...

Megértem az olyan családokat,ahol alig van otthon apuka.Nagyon rossz.Ránk is ez vár,csak fordított helyzetben...

2015. ápr. 3. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Huhh en nem birnam ha nem lenne itthon. Szerencsére 24-48ban dolgozik tehat 1et dolgozik, 2-t itthon van. Ha nem tudna besegiteni, nem vallaltam volna gyereket. Eszembe nem jutna hogy en egyedul vigyem ezt az egészet. Még igy is megterhelo tud lenni. Es azonnal lebeszeltem a masodallasrol. Nem ehezunk, kozepszinten elunk es nekem az a plusz 30 ezer ft nem er annyit hogy kikeszuljek idegileg.
2015. ápr. 3. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Férjem délre megy dolgozni és este 10-re ér haza. Mi ezt szeretjük mert az egész délelőttöt együtt tudja tölteni a gyerekkel felkeléstől 11-ig. Amíg 9-5-ig dolgozott munka előtt egy órára látta meg utolsó fél órában esett haza fürdetésre én meg alig haladtam a házi munkával.

Most a délelőtt a gyereké, addig én minden háztartási dolgot megcsinálok,főzök v bevásárolok v csak kivisszük együtt a gyereket a játszótérre és ha még van valami akkor este 8-10-ig befejezem és este 10-12-ig van közös időnk is, vagy mindenki foglalkozhat a hobbyjával.

2015. ápr. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!