Hogy tegyem boldoggá az életét?
Hát te hülye vagy, már ne is haragudj. Először is a gyereknek van családja. Ott az anyja, talán az apja is jelen van valahol az életében, vannak nagyszülei, rokonai.
Sosem lesz családja - miért, már most 6 évesen eldontotte, hogy szinglikent fog meghalni?
Szörnyű egy anya lehetsz, ne is haragudj.
Én is egyedül neveltem a gyerekemet szuletesetol 8 éves koráig, de eszembe nem jutott, hogy szerencsetlenne tettem volna az életét. Foglalkoztam vele, programokat csináltam -nem csk fizetős létezik - éreztette vele, hogy milyen fontos, okos ügyes stb. Az anyagi biztonság meg a munka más kérdés, de azt us megoldottam, addig kerestem amíg nem találtam
Fejezd be az önsajnálatot. Keress munkát. Aztán keress egy pasit. Sok elvált férfi van, aozkat nem fogja zavarni hogy van gyereked.. és lesznek a kislányodnak mostohatestvérei. Ne írd le magad, még fiatal vagy. Változtass, ne siránkozz.
Amúgy, még ha egyedül is maradasz azzal sem ártasz a gyereknek. Az legjobb barétnőmet is az anyja nevelte egyedül. Fantasztikus kapcsolatuk volt mindig, nagyon szeretik egymást. A barátnőm meg a legpoiztívabb vidámabb és humorsoabb ember akit cska ismerek. Szóval nyugi. Ne zuhanj magadba és akkor minden jó lesz.
az ember annyira boldog, amennyire az akar lenni.
szerintem ne a gyereked sajnáld, mert nem ő van bajban, hanem te. Neki még lehet jó élete, kis szerencsével nem a te temperamentumodat örökölte, neked viszont súlyos önértékelési problémáid vannak, és depresszióban szenvedsz.
Segíts magadon, különben a lányodra maradsz tehernek, holott neki minden esélye meglenne egy boldog életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!