Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tegyem boldoggá az életét?

Hogy tegyem boldoggá az életét?

Figyelt kérdés
Valaki segítsen!!!! Egyedül nevelem a kislànyomat, aki 6 èves. Ha belegondolok az èletèbe, mindig nagyon elszomorodom. Hisz velem, hofy ketten vagyunk, nagyon unalmas ès semmit èrő lehet az èlete... Minden ovis tàrsa megy haza a tesóhoz, csalàdhoz, ő meg jön velem haza a nagy semmibe. Sosem.lesz csalàdja, itt nem törtènik semmi.... Ès most nagy bajban is vagyok. Kirúgtak a munkahelyemről.... Csődbe vittem a gyerekemet. Gyakorlatilag nem adtam.neki semmit. Se csalàdot, sem anyagi biztonsàgot... Most 37 èves vagyok,semmi remènyem semmire sem, de nekem van csalàdom, de a gyerekemnek nincs....
2015. ápr. 2. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
tarskereso?
2015. ápr. 2. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy egy magàba szakadt, munkanèlküli, 37 èves, rozzant anyuka kell valakinek??
2015. ápr. 2. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Hát te hülye vagy, már ne is haragudj. Először is a gyereknek van családja. Ott az anyja, talán az apja is jelen van valahol az életében, vannak nagyszülei, rokonai.

Sosem lesz családja - miért, már most 6 évesen eldontotte, hogy szinglikent fog meghalni?

Szörnyű egy anya lehetsz, ne is haragudj.

Én is egyedül neveltem a gyerekemet szuletesetol 8 éves koráig, de eszembe nem jutott, hogy szerencsetlenne tettem volna az életét. Foglalkoztam vele, programokat csináltam -nem csk fizetős létezik - éreztette vele, hogy milyen fontos, okos ügyes stb. Az anyagi biztonság meg a munka más kérdés, de azt us megoldottam, addig kerestem amíg nem találtam

2015. ápr. 2. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Fejezd be az önsajnálatot. Keress munkát. Aztán keress egy pasit. Sok elvált férfi van, aozkat nem fogja zavarni hogy van gyereked.. és lesznek a kislányodnak mostohatestvérei. Ne írd le magad, még fiatal vagy. Változtass, ne siránkozz.

Amúgy, még ha egyedül is maradasz azzal sem ártasz a gyereknek. Az legjobb barétnőmet is az anyja nevelte egyedül. Fantasztikus kapcsolatuk volt mindig, nagyon szeretik egymást. A barátnőm meg a legpoiztívabb vidámabb és humorsoabb ember akit cska ismerek. Szóval nyugi. Ne zuhanj magadba és akkor minden jó lesz.

2015. ápr. 2. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Elég ebből a nyavajgásból. 37 éves felnőtt nő vagy, aki egy gyerek életéért vállalt felelősséget! Tessék barátokat keresni, barátkozni akár az ovistársak szüleivel, ha társaság hiányzik, munkát keresni, társat keresni... stb. Nem vagy rozzant, max. lelkileg. A többiért lehet és kell is tenni! Mert jelenleg nem az a legnagyobb baja, hogy te munkanélküli vagy és neki nincs tesója, hanem az, hogy semmibe veszed magad és ő ezt eltanulja tőled. Egy hasznos írás, olvasd el: [link]
2015. ápr. 2. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

az ember annyira boldog, amennyire az akar lenni.

szerintem ne a gyereked sajnáld, mert nem ő van bajban, hanem te. Neki még lehet jó élete, kis szerencsével nem a te temperamentumodat örökölte, neked viszont súlyos önértékelési problémáid vannak, és depresszióban szenvedsz.

Segíts magadon, különben a lányodra maradsz tehernek, holott neki minden esélye meglenne egy boldog életre.

2015. ápr. 2. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem értelek....nincs családja.Miért,állami gondozásba akarod adni?!Nagyszülők,unokatestvérek,nagynénik,nagybácsik?Csődbe vitted!Ezt se értem!Miért,adósságokat halmoztál fel?Utcára kerültök?Nem adtál Neki semmit!Ne vitted soha sehova?Nem játszol Vele,nem mesélsz,nem foglalkozol Vele?Kapd össze Magad,mert tényleg az lesz a vége,hogy semmije nem marad szegénykémnek!3 gyerekes
2015. ápr. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!