Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom magamra hagyott 5 hetes...

Párom magamra hagyott 5 hetes terhessen. Hogy tegyem elviselhetővé?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz ,18 éves vagyok ,8 hetes terhes sajnos abortusz elött állok . Nem tudom megtartani ,Bele vagyok betegedve , a kisbaba apukája magamrahagyott 2 év 4 hónap után és egy suliba járunk. Anyukámék nem tudják saját pénzből fizetem ki , teljessen egyedül vagyok nem tudom senkinek elmondani .
2014. dec. 22. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Döntés és elfogadás.

Ha így döntöttél, reálisan kell gondolkodni. Nem olyan egyszerű, ahogy leírtam, de beleforogni sem szabad. Csak erősen!

Én 16 éve végigcsináltam, úgy kellett lennie utólag is.

2014. dec. 22. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy le leszek pontozva.

Elmondanám a szüleimnek. Lehet, hogy le fognak szidni, de melletted lesznek, akár abban, hogy elveteted, akár abban, hogy felneveld.

Nem kell egyedül végig csinálnod.

Sokféleképpen összejöhet a baba (nekem pl elszakadt a gumi, nem vagyok tini, vigyázok mégis).

2014. dec. 23. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

Első művi abortuszod?

Fel a fejjel, az első mindig nehéz. A többi már könnyebben fog menni. A végén rutinból megoldod.

2014. dec. 23. 00:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha szüleimnek elmondanám a volt barátomhoz küldenének és kitagadnának a családból. Gyilkosnak érzem magam remélem meghalok vele együtt. Jó lenne ha valaki fogná a kezem és átsegít ezzen .
2014. dec. 23. 00:19
 5/8 anonim válasza:
98%

Szia!

Először is fel a fejjel és azonnal felejtsd el ezeket a remélem én is meghalok az asztalon baromságokat. A volt barátod egy barom, de próbáld a jó oldalát nézni. Mennyivel jobb, hogy most hagyott ott, mintha 10 év házasság és 2 gyerek után kellett volna rájönnöd, hogy nem működik a dolog.

Tudom, hogy az abortusz nagy vitákat tud gerjeszteni az emberek között, de én speciel nem gondolok rá gyilkosságként. Egy szükséges rossz orvosi beavatkozás.

18 évesen, támogató apa nélkül, a leírás szerint nem túl kedves szülőkkel a gyerek és a saját további életedet is tönkretennéd, ha megtartanád.

Próbálj meg ne túl sokat agyalni a dolgon és minél előbb túlesni rajta, mert nagyon könnyű egy ilyen helyzetben lelkileg teljesen összetörni.

Nem sok esély van rá, hogy szegedi vagy, de ha igen, írj nyugodtan privátban és ha másban nem is tudok segíteni, de elkísérlek nagyon szívesen, hogy ne legyél egyedül.

2014. dec. 23. 00:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nincs egy jó barát,barátnő.akivel megtudod beszélni ,elkisérne stb .
2014. dec. 23. 07:18
 7/8 anonim ***** válasza:
mi a helyzet?
2015. jan. 8. 12:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Végigcsináltuk az abortuszt. Volt barátom végig mellettem volt.
2015. szept. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!