Mit gondoltok szép gesztus?
Kislányom lesz és a dédim testvére után szeretném elnevezni Irmának.Nagyon-nagyon szerettem.Egy nagyon különleges nő volt aki sok gyermeket felnevelt de gyermeke nem született és férje sem volt.Én is bármikor számíthattam rá.Egy különleges,szinte karmikus kapcsolat volt közöttünk.
Mit gondoltok az Irma névről? Amúgy a dédim testvérét Irmuskának becézték.De én a kislányomat Ircinek vagy Ircsinek fogom. :)
Nekem sokáig nem tetszett, öregesnek tartottam, hiszen főleg az idősebb generáció tagjai viselik ezt a nevet, fiatal Irmával még sosem találkoztam. De aztán egy idő után megtetszett. Olvastam egyszer egy könyvet, aminek egy Irma nevű kislány volt a főszereplője, és azóta mindig ő jut eszembe erről a névről :)
Amúgy meg igen, szép gesztus, bár én nem ezt a módot választanám a tisztelet kifejezésére, de tudom, hogy sokan csinálják ezt, és nincs is ezzel semmi baj, főleg, ha nektek is tetszik ez a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!