Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi annak a játéknak a neve,...

Mi annak a játéknak a neve, amikor figurák vannak és azt ütöd meg, amelyik jibújik?

Figyelt kérdés

Kalapáccsal kell ütögetni. Ilyet keresek. Valahol láttam még régen, tehát létezik. :)

Köszönöm

2015. márc. 30. 21:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Javítom magam: Kibújik.
2015. márc. 30. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
2015. márc. 30. 23:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, mondjuk én olyat keresek, ahol ha az egyiket leütöd, akkor jön ki a másik. Tehát magától.

Ezek is olyanok?

2015. márc. 31. 06:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Megnéztem őket. Szerintem ezek sajnos nem olyanok. :(

Azért köszönöm a linket

2015. márc. 31. 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nem ilyenre gondolsz? Ez elemmel működik. Ha Leütsz egyet, ugrik a másik.

2015. márc. 31. 07:04
 6/8 A kérdező kommentje:

igen, ilyesmikre gondolok :)

látom nem kapható :(

hol fogok én ilyet kapni húsvétig... :(

2015. márc. 31. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én decemberben (karácsony előtt) láttam ilyen a tescoban. A férjemmel gondolkoztunk, hogy meg vegyük-e a kislányunknak, mert nagyon mókás volt. Úgy emlékszem adott ki hangokat és világítottak a figurák. Nagyon tetszett, de azért nem vettük meg a végén, mert már van egy halom berregő, zenélő kütyüje és nem voltunk biztosak, hogy érdekli-e majd. Mi jól elszórakoztunk vele. Szerintem nem csak a tescoban van.
2015. márc. 31. 11:38
 8/8 A kérdező kommentje:
én is a tescóban láttam, azonban voltam két tescóban is a napokban, egyik helyen sincsen már :(
2015. márc. 31. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!