Mi ennek a játéknak a neve?
Ismerősöm mesélte, valami bilibob, vagy vili nem tudom mi a neve! :D Olyan mint egy lavor, csak kerekebb, himbálózhat benne a kisgyerek ha bele ül, ha megfordítja más játékot játszhat vele, akár szánkó helyett is jó és elvileg 2010-ben az év játéka volt.
Már kerestem a neten, de nem tudom a nevét pontosan.
köszönöm és bocsi a hülye kérdésért!
ÁÁ, bilibo, megtaláltam, szerintetek ez jó ajándék egy másfél évesnek?
BILIBO a neve, az Ayres-terápiában is használják.
Gyakorlatilag elnyűhetetlen és ezernyi felhasználási módja van.
Igen, lehet, hogy nem drága, de valami csodajó mozgás- és egyensúlyfejlesztő, csak ajánlani tudom.
Ráadásul kis helet foglal, gyakorlatilag törhetetlen és 5 évnél tovább is használható több gyereknél is.
Nem tudom, merre éltek, de Bp-en a 11. kerületben van egy olyan játékbolt, ahol ki is tudjátok próbálni.
Én mindenképpen ajánlom. Egy jó mesekönyv is 2 eFt felett van, a porfogó plüssökről nem beszélve- ezt én verhetetlenül jó találmánynak gondolom és akkor is megvenném a helyedben, ha esrtleg az ünnepekre a nagyobb család összefogását kellene kérnem.
Vannak kisebb verziók, kiegészítők- azzal nem kell foglalkozni, a nagyot érdemes használni.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!