Vajon mi a neve ennek a játéknak?
Figyelt kérdés
Kisfiam látott a tv-ben pár napja a mamánál valami plüss állatkát, ami "kicsi és ki meg be lehet gombócolni". Gondolom ilyen kifordítható izé, hátha ti tudjátok mi a nyavalya lehet ez, mert totál odavan érte és szeretném meglepni egy ilyennel a közelgő névnapjára.2014. máj. 8. 19:20
1/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs róla, milyen lehet egy kifordítható plüssjáték.
2/16 anonim válasza:
esetleg a TopShop-nál egy plüss állat és át lehet forgatni párnává. Utána nézhetsz.
4/16 A kérdező kommentje:
pl van a happy napper párna, amit ha kinyitsz, kifordítasz, akkor plüssállatka
ami én most keresek, az nem az, hanem valami kicsi, gyerekkézbe való, szőrgombóc vagy mi ha becsukja és kisállat, ha kinyitja. Kb ennyit tudok, így próbálta meg elmagyarázni a fiam.
2014. máj. 8. 19:27
5/16 Letharia válasza:
Tv-t nem nézek màr 4 éve,de ha jól tudom a dormeonak vannak bizonyos plüss àllatai amiket ki lehet csomagolni és takaróvà lehet alakìtani lehet ilyesmit làthatott.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem párna, nem takaró, valami kicsike dolog. Ez az, hogy nekünk sincs tv-nk, anyámnál látta valami reklámban, ezért nem is tudom én levadászni a látottak alapján, mert nekem csak mesélte
2014. máj. 8. 19:30
7/16 anonim válasza:
Szia! Én ma láttam a Régióban, még meg is néztem, mert aranyos, de sajnos a nevét nem tudom. Talán négy-öt féle állat van belőle (nekem a zsiráf tetszett). "Begombócolva" kb tenyérbe illő puha labda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!