Vajon rá tudom beszélni a babára?
Nagyon kedves barátaimról van szó...
A férfi és a nő is 35 évesek... A férfi már nagyon régóta szeretne gyereket, a nő is, de elképesztően fél a szüléstől, ez az egyetlen oka, hogy nem akar teherbe esni... A férfi gyötrődik, már az összes barátjának van 1-2 gyereke, ő felépített egy családi házat, ahol gyerekszoba is van, de most üresek kong az egész... 10 éve vannak együtt és szeretik egymást, de látom, hogy a férfit egyre jobban foglalkoztatja, hogy vajon sosem lesz gyereke? Próbáltam már többször is beszélni a barátnőmmel, hogy ne féljen a szüléstől, de egyszerűen retteg és már mindenféle okokat kitalál, halogatja, hogy majd-majd-majd, de hát ő sem fiatal már és nem szeretném ha emiatt szétmennének... :(Folyton olyanokról beszél, hogy kibírhatatlan lesz a fájdalom, meg a gátmetszésről stb... Nekem 2 fiam van, a harmadikkal most vagyok várandós, de hiába igyekszem pozitív dolgokról beszélni neki... Nem tudom mit tegyek...
Nem beszélheted rá.
Az Ő élete.
Ha rábeszéled és valóban olyan rossz élmény lesz neki ami miatt a gyerektől is elfordul később, akkor mit csinálsz? Rábeszéled, hogy szeresse a gyerekét?
Lehet igazából egészen más miatt nem akar, csak arról az okról nem akar beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!